Du læser nu
Inspiration à la forårsgarderobe: flæser, lys ruskind, et beauty-mirakel og de perfekte flats..

Inspiration à la forårsgarderobe: flæser, lys ruskind, et beauty-mirakel og de perfekte flats..

Bortset fra den massive vind (ihvertfald hér hos os), så er det helt svært ikke at blive i solidt forårshumør i dag, hva’!? Hurra! Endelig kom solen – omend vi nu også havde besøg af en solid hagl-byge tidligere på dagen.

Og når sæsonerne sådan skifter, bliver jeg altid så træt af min garderobe. Eller. Ihvertfald træt af de mest sæson-typiske items i den – nu er jeg klar til lidt ny inspiration, til at finde gamle favoritter frem og til at sætte sammen på nye måder. Klar til forårsfornemmelser, lyse farver, bare ankler og kjoler med flæser. Så hermed altså lidt af dét, der inspirerer mine garderobetanker lige nu:

 1. En fin flæset sag i nude – den minder om en sag, som jeg købte sidste vinter, og som jeg glæder mig til at støve af igen.
 2. Lyse ruskindsstøvler – jeg synes det er så pænt, men også så upraktisk til det danske vintervejr.
 3. Omend sommeren har lange udsigter, så en fin stribet off-shoulder sag til stranddagene (når og hvis de en dag skulle komme)
 4. I ved hvordan jeg har det med hvid broderie anglaise… 
 5. De smarte siger, at store kraver er en thing – den her er løs og vil være fin udover strik. 
 6. Et lidt hypet beautyprodukt, som jeg godt gad prøve – IT Cosmetics CC-cream er blevet legendarisk og skulle give perfekt coverage.
 7. Jeg får også altid sådan lyst til at rykke rundt og gøre om, når sæsonerne skifter – det her spejlbord har snart været på ønskesedlen længe.
 8. Et friskt suit – jeg ved ikke helt om jeg er modig nok eller om jeg synes det er wearable nok (altså det er sjovt at have på de første 5 gange, men hvad så derfra?), men fint er det virkelig. Jakke her og bukser her.
 9. Helt perfekte flats, hvis man spørger mig.
 10. En duft af forår – jeg har i tusind år brugt CLEAN Skin, men den nye forårsduft skulle eftersigende også være rigtigt god.

 

 Kommentarer (2)
 • Så fine ting du igen har fundet frem 😊 jeg endte med at købe det lilla suit fra et tidligere indlæg og er så glad for det. Dog har jeg ind til videre kun brugt det hver for sig, men jeg får så mange komplimenter for farven især 😊

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top