Du læser nu
Lockdown dag 2: børnebagning og #Coronakuller…

Lockdown dag 2: børnebagning og #Coronakuller…

Åha venner – sikke en redelighed og sikke en situation vi er havnet i. Som jeg skrev på insta forleden, så tror jeg, at vi skal minde os selv om, at vi er i “lockdown” fordi vi viser hensyn og ikke fordi vi beskytter os selv… Det synes jeg ihvertfald selv har hjulpet med at afværge den værste utryghed.

Herhjemme er den lange blevet bedt om at arbejde hjemmefra og Elise er, naturligvis, hjemme fra vuggestue. Så jeg har, med andre ord, hænderne fulde og balancerer baby og 2årig det bedste jeg kan.

Og nu nåede jeg lige i starten af ugen at fortælle, at jeg ikke trives specielt godt med at gå hjemme og være mor (og ikke ret meget andet). Perfekt. Haha. Jeg får da lov til virkelig at prøve det nu – og så må vi jo bare få det bedste ud af det.

Og det gør jeg blandt andet ved at forsøge at inddrage Elise i noget af det praktiske der skal ske i løbet af sådan en dag. Så vi hjælpes ad med tøjvask og støvsugning. Og i formiddag bagte vi altså små oliven-foccacia sammen. Hun elsker det – og det gør jeg egentlig også (selvom min tålmodighed til tider sættes på prøve). Opskriften deler jeg ved anden lejlighed – men både hun og jeg, blev tilfredse med resultatet.

Derudover har dagen stået på leg med Duplo-togbanen, højtlæsning og så en lille smule Corona-kuller hos den mindste – hun trænger til at komme ud og brænde krudt af, og hendes mor glæder sig ret meget til at styrtregnen snart må stoppe, så vi kan komme ud i haven og løbe rundt. Og ordne. Jeg drømmer om at få vertikalskåret græsplænen og ryddet noget krat. Mens Elise kan lege i sandkasse, gynge og lege.. Anyways. Indtil videre har jeg forsøgt at tage toppen ved at købe en lille trampolin på Reshopper, som hun kan hoppe løs på, når den lille krop er lige ved at implodere af inaktivitet.

Jeg håber at I derude også kommer godt igennem denne lockdown – selvom jeg er klar over, at I er mange, der må have hænderne mere end fulde med små børn, der ikke kan komme i institution og måske manglende mulighed for at arbejde hjemme. Jeg kan slet ikke sætte mig ind i, hvilket logistisk mareridt det må være. Al power to you❤️

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top