Du læser nu
Corona lockdown dag 7: Mor er træt…

Corona lockdown dag 7: Mor er træt…

Puha venner, så nåede vi til dag 8.. Nu har vi gjort det her i over en uge, og VI ER STADIG I LIVE. Sådan da ihvertfald;) Hurra for det.

Men jeg ville godt nok også lyve, hvis jeg sagde, at jeg ikke var ved at være lidt mør. Lidt træt. Og lidt tom for idéer. Det må godt snart blive bedre vejr, så vi kan være lidt mere ude i haven. Det var rå-koldt og støvregn igår og Elise insisterede på at skulle være ‘u’e å laje’. Alt imens jeg blev mere og mere nervøs for om Carlsen mon blev kold, når han sad og betragtede spektaklet fra barnevognen.

Når det er sagt, så er det intet mindre end v i d u n d e r l i g t at have en have, hvor vi kan gå ud og brænde lidt krudt af. Jeg sender kærlige tanker og mental styrke til jer, der holder til i lejligheder med små børn lige i disse dage. Jeg tror vi alle holdt vejret, da Mette Frederiksen holdt pressemøde forleden, fordi vi frygtede et udgangsforbud. Sådan blev det heldigvis ikke (endnu), men hvem ved, hvordan tingene ser ud om en uge. Eller bare et par dage. Alt går så hurtigt.

Nå, men jeg håber, at I holder humør og mod oppe derude, selvom vi vist allesammen er ved at være lidt metaltrætte. Godt der ikke er langt til weekend – så kan vi i det mindste tage ‘arbejde’ ud af ligningen og trække vejret for en stund.

[Barsel OG lockdown på samme tid.. Har officielt ingen undskyldning for ikke at forsøge mig med en surdej, så nu er jeg gået igang… Også godt når nu det ikke er til at få fat i gær, tsk]

[De der korte glimt af at de her to har glæde af hinanden er everything! Carlsen er begyndt at sidde op og nu hygger de sig begge med Duplo-klodser især]

[… Ny dag, nyt bagværk.. Men den 2årige skal jo have noget til morgenmad. Og frokost. Og ‘frugt’. Så vi bager os videre gennem krisen]

[Er der nogen, der gider kalde på en voksen, som kan hjælpe med at rydde op!?]

[En af de tusind små gaver mit barn gavmildt drysser rundt omkring i huset…]

[Zero chill….]

 Kommentarer (4)
 • Din lille duracell kanins energi smitter helt herud på den anden side af skærmen. Herligt! (og hårdt for forældrene bien sur :-))

  • Både og – hellere en lille Duracel-kanin end en lille sur sofa-kartoffel, men altså. Er da lidt træt om aftenen, ja 😉

 • Åh ja, jeg er med dig på den her!
  Er alene med en på 1,5 mens jeg skal praktisere fuldtidsarbejde, og lige er 5 mdr gravid. Med en mand der arbejde 7-18 tirsdag-fredag er det bare en ligning der er svær at få til at gå op.
  Kører den ind med alt for meget skærmtid og priser os lykkelige for haven om eftermiddagen så hun kan brænde lidt krudt af!

 • Jeg er alene med to børn på 3 og 5, så kan sagtens følge dig.
  Jeg har Indtil videre lavet troldesnot fra Kriblekongen, og det er en succes. Så min plan er at bruge flere af hendes tips til krea-lege med børnene.
  Hun har både en hjemmeside og en insta.
  Men tiden kan helt sikkert være lang – og oveni det så burde jeg også arbejde hjemmefra. Men det er fandme svært 😆

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top