Du læser nu
Inspiration: Forårsopdatering af Elises garderobe…

Inspiration: Forårsopdatering af Elises garderobe…

Jeg har brugt lidt lockdown tid på at rydde ud i børnenes tøj. Både fordi de begge to nærmest er vokset ud af alt hvad de har (vokser jeres også i vilde ryk!?), men også fordi en ny sæson står for døren.

Og nu havde jeg altså lige tid og kræfter.

Jeg tog den første grovsortering inden vi skulle på ferie tilbage i februar, fordi jeg skulle se hvilket af Elises sommertøj hun stadig kunne passe, og hvad hun havde, som Carl nu kunne arve.

Og det er godt nok ikke ret meget, hun stadig kan bruge fra sidste sommer, men det er nok vilkårene og iøvrigt derfor jeg også køber langt størstedelen af ungernes tøj i H&M eller brugt (vi har en rigtigt god lokal børne-genbrug, som også sælger via instagram – det er Maria, der har den og hun kan findes under @mylittleluxury_dk). Jeg kommer også til at sælge ud af en masse af ungernes sager, men jeg venter lige til vi er på den anden side af det her. Jeg synes ikke der er nogen grund til, at nogen af os ligger og render på posthuset eller i pakkeshops lige nu.

Oooog hermed lidt inspiration, hvis I er andre, der også er ved opdatere børne-garderoberne. I første omgang til Elise. Jeg ville egentlig have lavet til begge unger i samme indlæg, men det blev for langt og – ikke mindst – for rodet, så nu har jeg delt det op og så kommer Carlsens senere på ugen:)

 1. Fin blomstret dragt med korte ben og ærmer
 2. Rosa strik med prikker... Eller sne, som Elise siger. Hun har den allerede.
 3. Virkeligt fine shorts fra VacVac, som giver -15% på første ordre, hvis man signer up til nyhedsbrevet (sidste dag i dag, tirsdag).
 4. Stribet bluse med drop peplum og sløjfe i nakken – har allerede købt den i grå til Elise.
 5. Sød bluse med knapper i muslin
 6. Cardigan med skyer
 7. Gode basis-leggings i 3-pak
 8. Heldragt med flæseærmer. Jeg bruger den slags med en tynd langærmet bluse under indtil det bliver rigtigt varm. Den fås i flere fine farver.
 9. Fine shorts med flæser. Gode med strømpebukser under også.
 10. Sød skjortebluse med blomsterprint
 11. Fin heldragt i hør
 12. Sød lille stråhat. Får aldrig Elise til at tage den på, men altså… Sød er den.
 13. Stribet cardigan med drop peplum. 
 14. Gummistøvler med kirsebær
 15. Termojakke med blomsterprint

 

 Kommentarer (2)
 • Mange fine sager😍 Husk at de nok snart begynder at toilettræne i vuggestuen så kan det godt blive lidt upraktisk med heldragter.. her frabad de sig bodyer da Vilma blev 2,5 så jeg “brændte inde med” 8 bodyer fordi jeg havde købt forud🙃

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top