Du læser nu
Klar, parat, grillsæson – og et par gode opskrifter til tilbehøret…

Klar, parat, grillsæson – og et par gode opskrifter til tilbehøret…

Annonce for Nemlig.com

Der er få sæsoner, jeg holder mere af en grill-sæsonen. Jeg elsker at grille. Og da jeg i sin tid gav den lange et drøn af en Weber-grill i fødselsdagsgave, var det altså i lige så høj grad en gave til mig selv – men det behøver I ikke fortælle ham;)

Nu melder kalenderen slut maj og jeg betragter altså grillsæsonen som værende begyndt – på sin vis varer den egentlig hele året, for flæskestegen til jul laves også på grill. Og et par andre sager året rundt. Men altså. I ved hvad jeg mener.

Vi kickstartede sæsonen for et par uger siden – handlede på Nemlig (as per usual), og fik leveret lige i tide til weekenden (faktisk med deres nye nattelevering, hvor de kommer forbi og sætter kasserne foran ens hoveddør mellem kl 02 og 06).

Som jeg fortalte for lidt tid siden, så har vi fået leveret af Nemlig over 70 gange (.. siden da, er vi faktisk kravlet op over 85), og jeg ved vitterligt ikke hvordan vi skulle klare os uden – siden Corona er vi blevet endnu bedre til at lave madplan og lægge en stor ordre en gang om ugen, og undgå de (dyre) klatkøberier ugen igennem. De gør mit liv med de der to små rødder uendeligt meget nemmere, og jeg har kun meget få gange oplevet fejlleverancer – og aldrig fået varer, der ikke har været friske (jeg har for nyligt lært at Nemlig faktisk har friskhedsgaranti).


Tilbage til grillmaden – hvis jeg skal give opskriften på, hvad jeg (og vi) synes skal til for en vellykket grillaften, så kommer den her:

Kød af ordentlig kvalitet – ligesom så mange andre, er vi begyndt at spise mindre, men bedre kød. Jeg synes fx at pølserne fra Slagter Lund er rigtigt gode – gode smage og højt kødindhold (så sprækker de heller ikke sådan på grillen). Det samme gælder hakket oksekød (til burgerne) og dansk økologisk kylling – det skal være ordentlig, ellers gider jeg ikke.

Blødt brød – en god hotdog og en god burger laves bedst i briochebrød. Engang bagte jeg den slags selv, men nu springer jeg over hvor gærdet er lavest og køber dem her.

Godt tilbehør – et par gode opskrifter kan I finde her

Ja, og med frygt for at lyde småt alkoholiseret, så synes jeg altså også det er dejligt med et godt glas vin (rosé!) eller en god øl, on the side. Jeg har for nyligt købt 6 flasker af denne (for sikke et tilbud), som er helt glimrende – og så er jeg meget glad for Aloha Pilsner fra Svaneke (… og i gamle dage Jacobsens Velvet – kan I huske den? Den var god! Forstår ikke hvorfor de holdt op med at producere den).

Så velkommen til grillsæsonen – det er så dejligt du er retur❤️

 

 Kommentarer (5)
  • Hej Maria

   Kjolen er fra Month of May og strikken er fra Munthe.

   Klem

 • Det er altså sjovt 🙂
  I 2015 kunne du ikke drømme om at købe en BBQ dressing, og i 2019 skriver du, at det er for de ambitiøse at lave den selv.
  Det lyder som mig selv. Jeg har fået tre børn i 2014 og 2015, så mine ambitioner er også slækket en del 🙂

  • … Man har et standpunkt til man får to børn og end ikke får lov til at gå på toilettet alene, ik?! Hahaha 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top