Du læser nu
Skønhedsfavoritter i juni: selvforkælelse, SPF og sommerhår…

Skønhedsfavoritter i juni: selvforkælelse, SPF og sommerhår…

Denne måneds skønhedsfavoritter står i ferie-tegn. I sommerhus-tegn, om man vil. For jeg tænker, at vi er mange, der kommer til at holde den slags ferie i år.

Og så er denne måneds skønhedsfavoritter udgivet i samarbejde med Cocopanda, der er blevet fast partner på formatet – Cocopanda har kæmpe udvalg, gode priser og lynhurtig levering (sidst jeg bestilte lagde jeg en ordre torsdag kl 10:54 og fik den leveret fredag kl 11:17), så jeg kan næsten ikke tænke mig en bedre partner.

Jeg har taget 3 gange SPF med i det her indlæg og fælles for dem er at de er lækre. Sådan. Mor-lækre. Jeg får alt for tit bare taget det samme solcreme, som det jeg køber til ungerne og ligeså glad jeg er for fysiske filtre til dem, ligeså lidt gider jeg selv rende rundt og være hvid-glinsende hele sommeren.

Jeg skrev lidt om kemiske og fysiske filtre i det her indlæg fra sidste år, så der kan I læse mere om hvad der er op og ned, og hvad jeg selv går efter.

Og mine valg i det her indlæg er altså ikke den slags man finder på apoteket. De er ikke til børn. De er til mor. ‘Mors den lækre’, om man vil. Tilbage til den gode gamle sang om, at den allerbedste solcreme i verden, er den man faktisk får brugt.

Og månedens favoritter får I altså her:

Biotherm Waterlover Sun Milk SPF 50: Den her sag fra Biotherm er kanon – god til os, der gerne vil have høj beskyttelse og også gerne vil bade. Konsistensen er let og lækker – og så er den svanemærket!

Lancaster Satin Dry Oil: Og så er der den man tager på, når man ligger på en solstol (i skyggen) og læser. Tør-olien fra Lancaster, der er fløjsblød og lækker. Fedter ikke og dufter godt – og stadig høj beskyttelse mod både UVB og UVA-stråler.

Baby Foot Exfoliation Peel: Det er sandal-sæson og det kan jo godt være lidt hård kost fra ens fødder. Mine er ekstraordinært sløje i år, for jeg har ikke haft tid til at få dem ordnet siden før Corona. Men den her fodmaske hjælper mig godt på vej – ikke heeeelt så effektivt som en professionel behandling, men et godt alternativ!

Olaplex No6 Leave-In treatment: En leave-in hårkur perfekt til sommerehåret, der udtørres af sol og salt. Og perfekt til os, der ikke har 10 minutter til at stå under bruseren og vente på at den virker. Jeg har brugt den her i årevis og den er uundværlig for mine lokker. Ikke mindst for mine sommer-lokker. Måske I kan huske at jeg allerede roste den i en bisætning i sidste måned?

Water Killer Dry Shampoo: Styling og tørshampo i ét. Igen et perfekt produkt at have i sommerhuset. Et par sprøjt i strandhåret og frisuren er reddet – perfekt til det skødesløse sommerlook, luftige kjoler og Birckenstocks. Fra strand til grill på et splitsekund.

Clairins Sun Care Face Stick SPF 50+: Sådan en lille sag man har liggende i tasken. Til næsen, skuldrene, nakken og andre udsatte steder. Det er den eneste solstick jeg har oplevet, der ikke er hvid, og det er et hit.

Et voila. Det var månedens favoritter. Serveret fra sommerhuset, hvor de også skal finde anvendelse. Pas på jer selv i solen derude – husk det der med, at det er jer, der bestemmer hvad der er den allerbedste solcreme. Og husk også skygge og solhat – det minder jeg mig selv om igen og igen.

 Kommentarer (4)
  • Min frisør anbefalede mig et par dråber af No 7 olie oven i leave in kuren – blande det godt i hænderne og så i håret – shine og pleje i et :p Så lækkert!
    Og er helt med på Mor-solcreme – har en lækker en fra Amazing Space som resten af familien simpelthen ikke får adgang til :p

    • Mega godt tip – den har jeg faktisk også stående, men burde bruge den mere flittigt.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top