Du læser nu
Acie x VacVac er live!

Acie x VacVac er live!

Kender I dét, når et vigtigt projekt man har haft på arbejdet det sidste halve år skal gå live, og ens barn så vågner med øjenbetændelse, skal til lægen og ikke kan komme i vuggestue?! Ja… Også mig:

Og man så tager til lægen og tænker man kan få sådan en akuttid mellem 8 og 9. Og så står der 8:45 og finder ud af at akuttiderne ikke findes længere på grund af Corona. Og at de iøvrigt aldrig har været mellem 8 og 9, men mellem 8 og 8:30. 

Mor sejler.

Lol.. Seriøst altså. Det har været sådan en morgen. Men skidt pyt venner. FOR DET ER HER.

Acie x VACVAC er kommet til salg og kan købes lige her.

Jeg skrev om de forskellige styles i sidste indlæg, så det vil jeg ikke gentage – hvis det har interesse kan I finde det her.  Nu håber jeg bare, at I vil tage pænt imod det. En lille note iøvrigt – jeg synes farven ‘stone haze’ ser lidt grønlig ud på min skærm, men i virkeligheden er den den perfekte ‘greige’.

 Kommentarer (2)
  • Hejsa. Sikke noget fint tøj, jeg var ret sikker på at det ikke var lovligt at placere bindebånd eller stropper i halsregionen på børnetøj under 7 år? Er det noget I har forholdt jer til i processen? Vh Kat

    • Trøjerne på billederne her er salgs-prøver og flere detaljer er ændret på de ‘final’ – herunder snore, hvordan ørerne er påsyet etc etc.

      Vh

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top