Du læser nu
Juli-listen: varmrøget laks, BonBon-land, abrikosvand fra FREM og feriefri…

Juli-listen: varmrøget laks, BonBon-land, abrikosvand fra FREM og feriefri…

Først et stort tak for jeres fine fine modtagelse af hele design-samarbejdet med VACVAC-studio. Den slags er (for mig, ihvertfald) sådan noget der gøres med bankende hjerte. Vil det floppe totalt? Synes alle det er kikset? Og stikker jeg nu næsen for langt frem?

Selv-tvivlen får fuldt spil.

Jeg bilder mig langt fra ind, at det falder i alles smag, men heldigvis falder det i nogens. Og det gør mig glad. Så tak. Virkelig❤️

Men, for at det hele nu ikke skal handle om dét (jeg trænger selv til en pause, ha!), så hermed lidt ønsker for juli.

I juli vil jeg gerne:

Holde fri. Det siger jeg tit, men er dårlig til at efterleve det. Men juni har været lidt for meget af det gode med launch af tøjkollektion, nyt blogdesign, en baby på 10 måneder osv. Jeg trænger til at trække vejret.

Tage i sommerhus. Og slappe af. Det har jeg snakket med ChriChri om hér. Og med søde Line om hér. 

 Bade. En hel masse. Både hurtige dyp med mine lokale damer efter ungerne er puttet og strandture i sommerhuset. Og måske en smutter eller to til Hornbæk. Jeg elsker virkelig at bade.

 Tage i BonBon-Land. Det var vi sidste år med Elise og det var den hyggeligste dag. Det hele er lidt slidt og træt, men det er børn jo ligeglade med.

… Få begge børn passet, samtidigt. Og helst med overnatning. I weekenden var jeg ude for første gang siden Carl. Han sov derfor i fars armhule istedet for i min og klarede det så flot. Det har givet mig blod på tanden. Tror jeg nok;)

… Lytte “Vildskud” af Julie Hastrup færdig. Den er barsk, men god.

… Sove længe. Bare en enkelt dag. Eller to. Mens andre ser efter mine børn.

… Gå ture i sommerlandet. Bare sådan i langsomt tempo. Og med selskab. Går altid alene med en barnevogn til daglig, så lidt selskab vil være godt.

Månedens cravings:

Varmrøget laks fra røgeriet på Enø, masser af thebirkes (/Københavner-birkes), abrikossodavand fra FREM, isvafler med guf, søde danske sommer-jordbær og grillede majs.

Månedens Outfit

Min badedragt fra Ellos og ik’ ret meget mere end det.. Måske et par flæsekjoler, Birckenstocks og hårbøjler. Andet ville ligne mig dårligt 😉

Jo, det var vist listen. Den bærer muligvis præg af, at jeg i skrivende stund er lidt træt. Og ferie-mør. Sådan får jeg det altid lige op til ferie;)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top