Du læser nu
Skønhedsfavoritter à la juli: den mest geniale selvbruner og solcremen man faktisk får brugt..

Skønhedsfavoritter à la juli: den mest geniale selvbruner og solcremen man faktisk får brugt..

Så blev det allerede tid til julis skønhedsfavoritter – jeg synes månederne flyver afsted for tiden, på trods af at ferie-tempoet ikke ligefrem er højt.

Vi fordriver dagene i sommerhus og det er ikke ret meget makeup jeg går med. Tilgengæld har jeg været flittig med hudplejen. Og så har jeg fundet en genial selvbruner, som har givet mig en fin sommerglød, selvom sommervejret har efterladt lidt at ønske.

Månedens favoritter er igen udgivet i samarbejde med Cocopanda – gode priser, bredt udvalg og hurtig levering. Genialt sted.

Vita Liberata Self Tanning Anti-Age Serum: Den her var jeg liiiidt spændt på, men jeg synes Vita Liberata generelt gør det godt og har været meget glad for den farvede dagcreme, jeg for et par måneder siden døbte instagramfilter på tube. Og da jeg så den var på -30% slog jeg til.

Og denne skuffede ikke – den er g.e.n.i.a.l.! Jeg kommer et par dråber i min dagcreme og har fået den fineste jævne sommerglød. Uden pletter, striber eller lignende. Jeg synes ikke det erstatter ‘ægte’ anitage serum, men koceptet med selvbruner på dråber der kan blandes i ens dagcreme er smart! Og jeg er ellers ikke sådan én der normalt bruger selvbruner, men den her sommer kræver vist lidt ekstra;)

Ole Henriksen Invigorating Night Transformational Gel: Jeg har en veninde, der påstår at det her lille produkt har gjort en gigantisk forskel for hendes hud, og ham Ole kan altså noget med hudpleje – jeg har især begejstret for hans orange c-vitamin range (jeg brugte den intensive c-vitamin kur op til bryllup og wow!), men denne kan virkelig også noget.

En fin kombination af AHA og fugt gør små natte-mirakler for min hud, der virker mere jævn og og ‘glowy’. Det med natcreme har jeg historisk været så dårlig til, men jeg giver mig selv #voksenpoint de dage det lykkes. Natcreme, vippeserum, bøjle og håret i en knold – det er mit nattelook;) Og denne serum er endnu et 10-points produkt fra Mr Ole – og så er den på -25% netop nu.

BIOTHERM Baume Solaire Hydrating Spray SPF 50: Ansigtssolcreme med høj faktor på spray. Det er så smart og især godt til re-application i løbet af dagen. Den er nem at have med i tasken og føles let og luftig på huden – i en sådan grad, at jeg også kan få den lange til at bruge den. Han er ellers en klassisk mand, der tit synes at solcreme klistrer og er væmmeligt. Denne gider han godt bruge – og tit får han også et par sprøjt af mig i nakken, for det er sådan et sted han a l t i d bliver forbrændt.

Jeg synes generelt at Biotherm har lavet nogle stærke solprodukter i år og var også meget glad for den klassiske lotion, som jeg havde med i sidste måneds favoritter. 

Og bruger man AHA om natten er det en god ide at være ekstra flittig med SPF om dagen. Den her får man faktisk brugt, fordi det ikke er så besværligt eller fedtet. Et hurtig spray og så er man done.

Max Factor Eyebrow Pencil og Bourjois Velvet Lip Pencil: Som sagt er det ikke meget makeup jeg får brugt i disse dage, men de her to kan få mig fra strand til by på nul-komma-fem. Jeg sværger ellers til en brynpencil fra MAC, men synes godt at looket kan blive lidt malet. Blyanten giver et naturligt og knapt så optegnet resultat.

Læbe-pennen er sådan en ‘your own color, but better’. Den giver mine læber lidt farve, uden det bliver for meget. Den er mat og super holdbar – og god til solkyssede kinder og et #nomakeupmakeup-look.

Et c’est tout!

Favoritterne du jour, som også bærer præg af at sommeren og feriestemningen er over os. Dovne dage i sommerlandet uden makeup, men istedet med en note til mig selv om også at bruge ferien på lidt selv-pleje. Gode hudpleje-rutiner, man kan tage med sig ind i efteråret og lidt ekstra TLC til huden der ellers får lidt hård kost fra sol og salt. Eller ihvertfald fra salt;)

 Kommentarer (4)
  • Hejsa. Tak for gode tip. Lugter selvbrunerdråberne fra Vita Liberata ligeså fælt som klassiske selvbrunere og desværre også langt de fleste selvbrunerdråber jeg har prøvet? Jeg KAN bare ikke have den lugt…Jeg har prøvet deres pudder, synes ikke den lugter – men den bruner bare heller ikke på mig 🙂 VH Vibeke

    • Hmmm…. Det synes jeg ikke umiddelbart – især ikke hvis man holder sig til 1-2 dråber. Jeg ved godt hvad det er for en duft du mener, og den er meget påtrængende. Det er ikke så fedt:-S

  • Hej! Nu har du et par gange nævnt i en bisætning, at du sover med håret i en knold… og jeg undrer mig over hvad jeg mon er gået glip af? Hvorfor er det smart/Godt? Kh Kristina

    • … Jeg synes bare det er rarest🤷🏼‍♀️👀 Der er ikke andet i det end det🙃

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top