Du læser nu
Klar, parat, ny start!

Klar, parat, ny start!

Okay. Here goes.

Min ferie er slut. Min barsel er slut. Og jeg er tilbage på kontoret for første gang i et år.

Formiddagen er gået med at grave mit skrivebord fri for de bunker, der har formeret sig i løbet af året. “Det kan lige ligge der”, siger man med en baby på armen, og det har det så gjort i et år.

Den lange holder stadig ferie og dermed er rollerne byttet rundt. Han render rundt med en babyalarm om halsen, går ture med barnevognen og skifter bleer. Jeg drikke kaffe og leger vigtig bag skærmen. It feels goooood.

Og ligesom da jeg var på barsel med Elise og tog nogle heltemodige beslutninger om at sige mit corporate job og forfølge en tilværelse som chef i egen biks, så har jeg gjort det samme under min barsel med Carl.

Tænkt. Bag barnevognen. Besluttet. Fundet ny retning.

Jeg ved ikke om det er interessant ude på den anden side af skærmen, men tankerne får I alligevel hér. Jeg har altid følt, at den her digitale plet er vores og ikke bare min, selvom det er mig, der sidder bag rattet. Der er jo ikke noget sjov ved at køre en bus uden passagerer – og de står jo af, hvis man kører i den gale retning.

Men det skal ikke forstås som, at jeg er utilfreds med hvordan det er og har været – jeg gør mig umage og synes egentlig også, og er langt henad vejen stolt af dét jeg laver. Jeg har bare gået og reflekteret over hvad jeg synes der er særligt sjovt, interessant og givende og hvordan jeg gerne ser det forme retningen fremad. 

 • Nyt layout, uden bannerannoncering: Jeg erkendte at det visuelle var for stor en del af dét jeg gerne vil og dét jeg synes er sjovt og inspirerende, til at jeg kunne leve med de alt for invasive annonce-formater. Nu er de væk og jeg nyder det. Mit design er stadig ikke helt på plads (og jeg forstår ikke hvorfor, men altså I don’t speak code så hvad ved jeg… Det er bedre end det var;)). Det betyder også, at jeg fremad fortsat vil gøre mig umage med det visuelle og fotografiske indhold på bloggen. Jeg sætter pris på det pæne og synes det er mega sjovt at fotografere og skabe visuelt indhold, så sådan bliver det her hos mig:)
 • Nyt bagland: Efter 3 gode år hos Bloggers Delight, har jeg valgt at søge nye veje pr 30/8. Det er med rystende hænder, for jeg har kun de mest positive ting, at sige om BD og jeg vil ikke tøve et sekund med at rykke tilbage, hvis min beslutning viser sig at gå skævt. Men jeg vil gerne prøve noget lidt mindre og jeg vil gerne prøve at komme lidt tættere på mine samarbejdspartnere – i mange år har det været lidt faux pas at sige, at man selv opsøgte samarbejder, fordi alle vil helst være så cool, at folk bare kommer til én. Men jeg har tusind idéer og vil helst de samarbejder, der taler ind i mine formater og ikke omvendt. Og det har jeg ikke haft mulighed for, så nu prøver jeg en anden vej og har allieret mig med nogen, som deler samme ambition. Jeg synes, at mit samarbejde med fx Nordnet er et vildt godt eksempel på, hvad jeg gerne vil med mine samarbejder.
 • Mere karriere, mere bolig, mindre blah: Måske er det fordi jeg er træt af at være på barsel, og det er jeg jo per i dag heller ikke mere, men altså.. Jeg mangler lidt substans i min hjerne og jeg trænger til at komme ud og have nogle gode snakke og formidle noget med lidt tyngde. Jeg synes spændingsfeltet mellem moderskab og karriere er vildt interessant, så jeg vil gerne lave mere af den slags. Jeg vil også gerne snakke mere om investering og økonomi, for det er en nice måde for mig, også at bruge min uddannelse på (som ellers er noget langt væk lige pt… Fun fact, så skrev jeg min kandidatafhandling om abnormal stock returns fra CEO-turnover). Jeg vil gerne snakke mere om den klassiske garderobe (der også fungerer på kontoret), for det er en rejse jeg selv er på. Og så vil jeg gerne snakke mere bolig, for det er med årene blevet en stor interesse. Til gengæld har jeg brug for lidt mere balance til mor-halløjet. De sidste par år har jeg bare været gravid og haft spædbørn og dét bliver rigtigt meget ens liv. Nu har jeg brug for at det finder et balanceret niveau:) Og af små fjollede ting min hjerne synes kunne være sjovt, så er det sådan noget som en vinskole i et par afsnit, en investeringsklub, en Beauty ABC der går i dybden med ingredienser osv.

Og det er altså den vej ambitionerne peger. Og nu glæder jeg mig til at kunne komme igang med at eksekvere på nogle af de tanker, som jeg har gået og formet mens jeg har holdt barsel. 

Og som afsluttende bemærkning får I lige et kæmpe tak for at I her. Mange af jer, har været her fra den spæde start og nu har vi altså rundet 12 sæsoner. Hvem skulle nogensinde have troet det? Ikke mig, da bloggen her så dagens lys, i hvertfald. Tak for jeres indspark, modspark, engagement og deltagelse. Kravene til og barren for ‘den gode blog’ hæves år for år, og det bliver det kun sjovere af. Takken herfor skal lyde til jer, der læser med. Kæmpe kæmpe tak. Jeg ved, at konkurrencen på det store internet er mere end hård og I kunne bruge jeres tid tusind (… milliarder) af andre steder. Så tak fordi I gider bruge dem her. Virkelig❤️

 Kommentarer (25)
 • Kæmpe JA tak til vinskole! Det er noget, jeg virkelig gerne vil lære, men helst på en let tilgængelig og husk-bar måde.

  Vi er et stykke fra hinanden i livssituation, alder og job, men jeg læser med alligevel, fordi du skriver godt, og fordi der er substans i dine indlæg, uanset om emnet er børn, tøj eller job eller noget helt andet.

  Jeg kan godt følge noget af ovenstående kommentar omkring “karriere”-indlæg med kvinder i mere almindelige brancher. Hvis du ikke selv kender nogen, forestiller jeg mig, at f.eks. universiteter og brancheorganisationer gerne hjælper med at formidle kontakten. Der findes mange seje kvinder i både almindelige og ualmindelige jobs, og mange organisationer vil gerne fremhæve dem, ikke mindst for at inspirere andre til at gå samme vej, dermed få en bedre fordeling af mænd og kvinder på arbejdsmarkedet.
  Anyways, blot en idé ikke et krav for at få mig til at læse med 🙂

 • Til vinklub skal du SÅ meget have fat på Sofie Thomsen fra Vino de vie. Hun er somelier og Master in Wine and spirits. Så er hun ung KVINDE og sej mor til Hugo på 9 mdr.
  Hun er så sej og dygtig og kan helt sikkert lære vinklubben en masse godt!

 • Jeg har været med fra start og jeg har aldrig haft behov for at holde pauser, så keep up the good work – og velkommen tilbage fra barsel 😊

  Jeg elsker dine tanker om en god blanding mellem indhold med ‘tyngde’ (i mangel af bedre ord, det er ikke for at negligere det lettere indhold, som jeg også konsumerer) og så et lidt mere dybdegående take på livstils-indholdet, for nu at prøve at slå det hele sammen under én term, som fx vinskole mm. Fantastisk!

 • Dejligt at du stadig har mod og fokus på lidt med substans – trods nogle hårde år med børn .,, det er derfor du er dejlig at følge, også for os der ikke er i ‘ børne-perioden ‘ af livet ! Spændende 🤗

 • Yaay vinskole 🙂 hvis man må komme med ønsker og forslag så også gerne en champagneskole (du har tidligere skrevet en del om champagne) og evt et læser arrangement med vin/champagnesmagning som starter efter kl 19:30 hvor (nogle) børn er puttet 🙂
  Og velkommen tilbage fra barsel

  • Det er en vildt god idé! Det vil jeg gerne arbejde på!

   Tak for god idé og sød kommentar!

 • Det lyder virkelig spændende Agurk.
  For en der har været med hele vejen (Shh… så gamle er vi ikke!). Virker det her naturligt, også med den uddannelse du har.
  Så jeg hænger forsat ved.

 • Sikke en masse interessante tanker, jeg synes det lyder rigtig spændende. Jeg glæder mig til fortsat at følge med.

 • Yay – karriere/forældreskab, klassisk garderobe og beauty, det er bl.a. derfor, du stadig er min foretrukne i ‘blogland’ 🙂

 • Jeg synes bare det lyder rigtig godt det hele og jeg vil glæde mig til fortsat at læse med 🙂 Jeg synes det lyder som en rigtig god blanding! Jeg har været glad for at læse dine indlæg om investering og guides ift. surdej og bobler, samtidigt med jeg også godt kan lide de lidt lettere posts omkring bolig- og garderobe-inspiration..
  Held og lykke med det!

 • Yay! Det vil jeg glæde mig til at følge med i. Jeg er vild med både karriere-mor-snak ((og er nu gået ned i tid til 32 timer, nu er min yngste knap 6 år, jeg er så spændt på det) og drømmer om nogle offentligt ansatte med i runden) og investering, hvilket vi går og varmer op til, dine indlæg er så gode. En vinskole kunne være fantastisk, det har længe stået på min ‘det skal jeg lære’ liste. Så bare et stort opmuntrende hep herfra, jeg glæder mig til at læse med.

 • Spændende!

  Jeg kunne, hvis du vil have lidt input, godt savne lidt karrierestof fra kvinder med helt andre karrierer end dem, I bloggere (sorry for generaliseringen, men…) normalt interviewer. Altså nogen, der ikke arbejder med marketing og/eller har deres egen biks med (børne)tøj, beauty eller boligdims. Ikke at det ikke kan være interessant, men jeg mangler lidt lægen, forskeren, sygeplejersken eller pædagogen? En bredere vifte ville klart gøre det mere relaterbart for mig.

  Og så kunne jeg personligt godt læse mere om dine egne tanker om, hvordan det har været at sige jobbet op. Om fremtid og nutid, ligestilling, små og store børn og alt det, man kan tænke i den forbindelse. Det ville være spændende, hvis du har lyst til at dele. 🙂

  • Second that! Minder mig for øvrigt lidt Hundebøll’s podcast Fucking Far, som har en masse spændende betragtninger, men også langt imellem de helt almindelige, ægte relatérbare interviewede (når man i sæson 1 primært kunne relatere til Lars Lække, så siger det lidt 😅). Nå, sidespring, sorry!

   Velkommen tilbage fra barsel!

  • Jeg vil altid gerne have input, især når den er så konstruktiv som din (men av, generaliseringen sved… Byt den ud med “I læger”, “I skolelærere”, “I sygeplejersker” og jeg tænker det bliver tydeligere.. Ingen har vist lyst til at stå model til feedback på vegne af en ret så bred stillingsbetgenelse:)).

   Og jeg forsøger også at kigge bredt, men problemet er jo, at jeg ikke kender dem, jeg ikke kender. Det siger sig selv 🙂

   Og min baggrund – uddannelse, tidligere job og nuværende proffesionelle netværk peger jo desværre lidt i én retning. Men hvis I har gode forslag til gode kandidater, må I meget gerne sende mig et ping:)

   (og hey, det er nok bare en detalje, men jeg har kun haft en enkelt marketer med i mine interviews – ingen selvstændige med boligdims, beauty eller børnetøj. Tilgengæld kan du (bla) finde snakke med en fremtidsforsker, en COO og en Head of Consulting 🙂 )

  • Ah, godt skudt retur, Christine! Generaliseringen var måske lige i overkanten – og jeg fortsatte den reelt bare. Beklager!
   Kunne en idé ift. at få nogle af de “ukendte” i tale, være at spørge din læserskare? Enten om de kender nogen, eller om de selv vil stille op? Vi (igen en generalisering om kvinder – for pokker altså!) har jo en tendens til at “undersælge” os selv lidt, hvorimod at hvis man bliver opfordret til et interview, så føler man sig pludselig ganske værdig og vil gerne dele ud – og hvem elsker ikke at fortælle om sig selv? 😛

  • Det var virkelig kun ment som et input, og igen beklager jeg generaliseringen. Min oplevelse som læser er ikke kun hos dig, og du skal selvfølgelig ikke stå på mål for hele ‘blogverdenen’ – og generelt skal du da slet ikke føle, du skal stå på mål for noget. Som sagt var det konstruktivt ment, og du tager selvfølgelig kun det med, du kan bruge. 🙂

   Men en hurtig gennemgang af dine sidste #karrierekvinder viser altså, at min observation ikke kommer ud af den blå luft. Trine, PR-partner og selvstændig med Toogoodtobebasic, Natasja, head of influencer marketing hos bloggers delight, Kathrine, brand director med en marketingskandidat…

   Jeg arbejder selv med kommunikation, så jeg forstår udmærket, hvor du står. Alle mine venner har også en kandidatgrad, og hvis jeg skulle finde eksempelvis en faglært (eller ufaglært) i mit eget netværk, ville jeg lede forgæves. Men måske netop derfor savner jeg det lidt? Så det ikke bliver helt så… andedams-agtigt? Jeg håber, du forstår, hvad jeg mener. 🙂

 • Det tegner godt! Jeg er dybt imponeret over de karrieremæssige og kreative tanker, du er i stand til at gøre dig under en barsel. Jeg har hver gang skulle løbe min hjerne i gang igen efter jobstart! Et ønske til en interviewserie kunne være et genbesøg hos alle de dejlige blog-damer som har forladt mediet (ex Charlotte D, Tine Strange, sofies blog etc), for at høre hvor de er landet henne i livet efterfølgende. Jeg fornemmer, at der er mange af de “gamle” bloggere, som overvejer nye veje, fordi mediet (og læserskaren) har ændret sig, og det kunne være spændende at læse, hvordan det så er at lægge bloglivet bag sig.

  • Hvor er du sød – tak!

   Og det er en god idé – omend de nævnte damer jo forlod mediet for a reason, og måske ikke nødvendigvis har lyst til at dele deres liv med verden igen. Det er heller ikke dem alle jeg stadig har kontakt til (because life happened), men én af dem ser jeg stadig og jeg vil gerne spørge:)

 • Dejligt. Jeg synes at dine tanker om det kommende indhold lyder så spændende og rammer en niche som (måske) mangler. Når man selv satser på karrieren er dit indhold spot on. Lidt fra arbejdslivet, lidt bolig, lækkert arbejdstøj og fritid. Glæder mig til at se hvad du finder på.

 • Hvor fedt! Jeg har fulgt dig i mange år, og har savnet noget mere karrierer fokus på det seneste (har selvfølgelig fuld forståelse for baby fokus de sidste par år – men har savnet det andet). Bloggen har stadig været god, men det her glæder jeg mig til 🙏🏼

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top