Du læser nu
Om en ny morkrop i gamle slacks og rejsen mod den klassiske garderobe..

Om en ny morkrop i gamle slacks og rejsen mod den klassiske garderobe..

Jeg havde et par aftaler inde i byen igår. Den slags aftaler, der fordrer andet tøj end min barselsgarderobe. har kunnet præstere.

Og det gav mig altså anledning til at gå i gemmerne og finde mine gamle yndlings-slacks frem.

De er fra før begge mine graviditeter og jeg havde en klar forventning om, at de umuligt kunne trækkes op over mine efterfødsels-hofter, men much to my surprise lykkedes det altså.

Tænk sig.

Bevares, de sidder lidt strammere end de gjorde engang, men på kom de. Og det føltes godt. Altså ikke dét med at de passede. Men dét at genfinde noget af min gamle corporate garderobe, som jeg har savnet.

Det meget moderne, at mikse og matche farver og mønstre i garderoben. De smarte gør det. De ægte smarte. Og jeg gad godt være sådan én, der kunne dét. Sådan én, der følte sig smart i den slags.

Men det gør jeg ikke.

Og det har taget mig m a n g e år, at erkende at dét jeg synes er pænt og smart, ikke nødvendigvis er for mig.

Jeg har det bare tusind gange bedre i outfits som det her. Klassiske? Is that a thing? Jeg ved det ikke..

Jeg hørte i morgen-TV forleden, at 70% af vores garderober er ‘passive’. Tøj vi ikke rigtigt får brugt pga pasform, snit, farve etc etc.

Det var Johanne Stenstrup, der fortalte i anledning af udgivelsen af hende og Else Skjold’s nye bog “Klæd dig bedre”.

Og jeg synes det var sådan et godt indslag, der handlede om garderobeglæde og om at fejlkøb først er ‘fejl’, når vi ikke lærer af dem og gør det igen. Jeg kan simpelthen ikke finde klippet, men hvis én af jer kan, må I meget gerne dele et link i kommentarsporet.

Som jeg skrev, da jeg luftede mine tanker om dem fremtidige retning på domænet hér, så nævnte jeg også, at jeg gerne vil snakke mere om den klassiske garderobe, fordi det er en rejse jeg selv er på…

Og man kan måske tænke “Hvorfor går du ikke bare i det tøj du kan lide? Hvor svært kan det være?”. Well. Fordi (alt) det tøj jeg kan lide, ikke nødvendigvis er dét tøj jeg føler mig bedst tilpas i.  Så det handler om at lære at navigere i alt det flotte og smarte og lade dét hænge, hvor forelskelsen vil falme for hurtigt. Og den proces går jeg altså og fifler lidt med i hovedet.

Til en start var det rart, at genfinde mine gamle slacks. Dem elsker jeg. Og dém føler jeg mig sindssygt godt tilpas i.

De er fra Monki og gamle (5 år?), men jeg tror måske, at de fås endnu – de ligner ihvertfald super dem jeg har linket til nedenfor.

Slakcs – Monki (reklamelink) // Flats – Chanel // Taske – Givenchy (gammel sag) // Bluse – H&M (udsolgt, men denne er et godt alternativ. Reklamelink)

 Kommentarer (6)
  • Sikke et virkelig godt indlæg og jeg er så meget til det klassiske. Kan sagtens med et twist, men føler mig bare lækker i klassisk!

  • Synes altid din garderobe er så fin, og det inspirerer mig klart mere end andres mere farverige indslag! For mig passer det også bare bedre med min type arbejde (kontor konsulent typen :p )Så endelig mere be be 😉

  • Samme her. Klassisk er godt! Jeg savner dog at kunne være mere feminin. Kom helt til at tænke på Blamethebusiness som jeg SAVNER! Mere af den skuffe!

  • Du ser simpelthen så godt ud og jeg må indrømme at jeg bliver meget mere inspireret af sådan et her outfit end alle dem der med mange farver og mønstre. Jeg er også til den klassiske, lidt corporate mode. Så gerne mere af det 😉

    • Det samme her – alle de farver og mønstre er slet ikke mig. Jeg føler mig alt for “klædt ud” – så det er virkelig dejligt at klikke herind og se noget andet.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top