Du læser nu
Lyt, læs og se i August: lægens råd til solbeskyttelse, et pastelfarvet drømmehjem og den fineste fødselsvlog.

Lyt, læs og se i August: lægens råd til solbeskyttelse, et pastelfarvet drømmehjem og den fineste fødselsvlog.

Efter at have sprunget juli over, er det på høje tid med en lille deling, af nogle af de sager jeg er faldet over på det store net af læsværdigheder, lyt-værdigheder og se-værdigheder.

Godt og blandet – fra podcasten om solbeskyttelse til opskriften på et godt surdejsbrød. Og everything in between.

Jeg bogmærker løbende, når jeg falder over sager jeg gerne vil dele – og I skal endelig ikke holde jer tilbage i kommentarsporet, hvis I selv falder over gode ting. Der er så meget skrald på nettet, så det kan være svært at finde dét der er værd at bruge tid på.

Men hermed altså lidt anbefalinger – som måske kan bruges til brain food i en stille stol. Selv gad jo godt tygge mig igennem listen, siddende lige hér i lænestolen i min venindes sommerhus.

Det kan I lytte til:

  • To The Moon-honey har lavet en rigtigt fin podcast om solbeskyttelse sammen med bla læge Cæcilie Johansen (som I skal følge, hvis I ikke gør det i forvejen – find hende på @makeupandmedicine). Podcasten finder I her.
  • Jordforbindelse med Signe Wenneberg – en hyggelig podcast til alle os der er nye i trafikken haven.
  • Vores Børn har lavet en fin ny podcast-serie om fødsler: “Ville du gøre det igen?” (… ja, hvis nogen skulle have lyst til at spørge. Kæmpe ja. Tusind gange;)).

Det kan I læse:

Det kan I se:

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top