Du læser nu
Udflugtstip: på tur til BonBon-land med små børn..

Udflugtstip: på tur til BonBon-land med små børn..

Når vi kører i sommerhus, kører vi altid lige forbi BonBon-Land på vejen. Nu er det på sin vis blevet en tradition, at vi også besøger forlystelsesparken en gang hver sommer, og hvis nu I. overvejer et besøg, så får I lige vores erfaringer her.

Først det praktiske:

Pris: En adgangsbillet koster 219kr for alle over 90cm, men under 65år. Sidste år var Elise således gratis. Dertil kommer 50kr for parkering.

Forlystelser: Nogle forlystelser kan man prøve som helt lille (+70cm), mens mange kræver at man er min. 90cm og nogle enkelte kræver at man er over 110cm. Vi har ikke været ude for gerne at ville prøve noget, som vi så ikke kunne, fordi Elise var for lille (man propper jo ikke sin 2-årige i rutschebanen med loop og den slags).

Åbningstider: veksler, men kan findes her.

Corona: Jeg synes folk var gode til at holde afstand i køer mv, og der var håndsprit at finde overalt. Forlystelserne blev ikke fyldt op (hver anden vogn blev brugt), så man sad aldrig tæt på fremmede. Der var ikke krav om mundbind i nogle af de forlystelser vi prøvede.

Mad og drikke: Vi synes ikke udvalget er specielt spændende, men der er mange steder hvor man kan spise medbragt mad og drikke, så det er en klar anbefaling herfra. Pak picnic-kurven med en lækker madpakke istedet for noget der både er dyrt og dårligt.

Andet: Husk badetøj! Der er en vandlegeplads, som er super sjov for de små og også et decideret vandland. Sidstnævnte har dog ikke været åbent de gange vi har været der.

Elise elsker virkelig at være i BonBon-Land, og derfor synes hendes forældre, at det er hele menageriet værd.

Som voksen er det svært ikke at synes, at det hele er lidt slidt og prollet, men det er Elise jo ligeglad med, så vi kommer troligt igen år efter år, og glæder os til at Carl er stor nok til at tage del i fornøjelsen til næste år.

Jeg synes det er ret fint, at der er så relativt mange forlystelser, som også de små kan prøve. Allerede sidste år var der mange ting Elise kunne prøve og i år endnu flere, fordi hun lige er blevet det højere.

Derudover er der også flere ‘gammeldags’ legepladser og så er vandlegepladsen virkelig et hit – især på varme sommerdage, som da vi var der.

Sidste år var vi kvikke og brugte en hverdags-formiddag på projektet, og der var klart færre mennesker end på en lørdag i august, selvom skolernes sommerferie var slut og det i høj grad var en oplagt stranddag. Til næste år, vil vi tage afsted på en hverdag igen.

Vi bruger typisk 3-4 timer på at være der, og så er både store og små helt kørt i sænk. Man kunne utvivlsomt bruge langt mere tid dér (især hvis børnene er lidt større), men for os passer det fint med en formiddag.

Nogle gange er der shows, men vi har aldrig holdt længe nok til at opleve sådan et – i år var det ellers Gurli Gris og vi havde alle intentioner om at lade Elise opleve det, men kl 13 var der ingen der orkede mere og så kørte vi altså hjem.

Jo. BonBon-Land er et fast indslag i vores sommer. Udelukkende for Elises (og til næste sommer også Carls) skyld, og selvom jeg synes det er til den dyre side, så er det (for os) pengene værd, når man ser Elises lykke. Og når vi så kører hjem, og hun falder i søvn i autostolen på vejen hjem, så kigger forældrene lettet på hinanden og nyder at der er et helt år til vi behøver gøre det igen;)

 Kommentarer (2)
    • Haha – SÅ sandt!! Mads bliver træt hver gang jeg siger, at jeg vil derind.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top