Du læser nu
Skønhedsfavoritter i august: produkterne jeg tømmer til allersidste dråbe.. og køber igen og igen.

Skønhedsfavoritter i august: produkterne jeg tømmer til allersidste dråbe.. og køber igen og igen.

Annonce for Cocopanda

Sommeren er gået på hæld, og det er slut med skønhedsfavoritter, der dufter af sol. Istedet vil jeg dele de produkter jeg tømmer til aller-aller sidste dråbe – og så køber igen. Á la ’empties’, som det vist hedder hvis man er ung og på Youtube.

Jeg skal være den første til at indrømme, at der er god rotation på min toilethylde. Det er nok lige dele en gammel arbejdsskade (hvor den sjoveste del af jobbet altid var, at få de helt spritnye test-produkter fra fabrikken – uden labels, uden navne, uden ‘koncept’. Værs’go. Den lander på hylderne om 1.5-2 år) og en interesse. Jeg holder nok aldrig op med at lede efter den hellige gral.

Men der er altså nogle produkter, der bider sig fast i mig. Ting der endnu ikke er blevet vippet af pinden af en ny favorit. Og det er altså (nogle af) dem, vi skal snakke om i dag. Og bruger I rabatkoden nederst i indlægget, får I -15% på hele jeres ordre.

⭐️ Olaplex nr 6 leave-in hårkur: jeg bliver så træt, hver gang jeg sidder til frisøren og hun med skjult bebrejdelse i stemmen spørger mig, om jeg husker at bruge hårkur. Jeg kom ikke for at blive skældt ud, søster. Men ja. Det gør jeg. Og den her er mødrenes redning – jeg har ikke tid til at stå 5-10 minutter under bruseren og vente på at en hårkur virker, så den her, der ikke skal skylles ud er everything. Det samme er dens forældre – shampoen og conditioneren, men det har vi snakket om før.

⭐️  The Ordinary AHA + BHA acid solution: den ser drabelig ud, med dens røde farve, men den her lille bandit (med en pris på sølle 64kr, hvis I bruger rabatkoden nederst i indlægget – I kid hoyu not) er et lille mirakel. En god syre-peel med både BHA og AHA. Den indeholder 30% alfahydroxysyrer (glykolsyre, mælkesyre, druesyre, citronsyre), 2% betahydroxysyre (salicylsyre), hyaluronsyre og vitamin B5 (.. ja I ved nok – niacinamid). Brug den 1 gang om ugen og slut af med masser af fugt.

⭐️  The Ordinary Hyluronic Acid + B5: Et genialt lille fugtserum med en ligeså genial pris (you guessed it: kap 64kr med rabatkoden nederst i indlægget). Hyaluronsyre er små ‘fugtmagneter’ der finder fugten i huden og B5 (igen, niacinamid) er det der lille mirakelmiddel, som nærmest kan alt (berolige, udjævne etc). Sammen udgør de en utroligt vindende kombi! Bruges morgen og aften, under dag- og natcreme.

⭐️  Maybelline Eraser Concealer: Mine trætte øjne needs all the help they can get og den her har boet fast i min makeup-pung i 5 år. Jeg bruger den ikke, når min øjenlågseksem er i udbrud, men resten af tiden er vi gode venner. Den lægger sig pænt og holder hele dagen.

⭐️  L’Oréal Paris Paradise Mascara: Endnu et produkt jeg har haft i min makeup-pung i en menneske-alder. En genial mascara til en genial pris – men igen, et af de produkter, jeg kun kan bruge, når min øjenlågseksem ikke er i udbrud (der vælger jeg en allergivenlig mascara, som er lidt dyrere, men derudover ligeså god). Jeg synes især, at den er god, fordi den ikke har en af de der små gummibørster – og fordi den giver både længde og volumen til mine vipper uden at klumpe.

⭐️  Ole Henriksen Truth Serum: Ingen favoritter, uden en favorit fra Ole H. Jeg er lidt ved at blive en ægte Ole-pige, men det er fordi jeg synes at han især er C-vitaminens mester. Og det her er altså et lille C-vitamin serum – når jeg siger Ole er særligt god til det med C-vitamin, så er det fordi at lige netop C kan være lidt svært at holde stabilt (og så mister det sin effekt). Men den nød har Ole altså knækket og hele hans orange serie er guld værd.

⭐️  Lowengrip Dry Volume Spray: ‘Blowdry in a can’, står der på flakonen og det var dét, der fik mig til at købe den i første omgang. For meget kan man sige om den gode Isabella Löwengrip, men hendes blowdry er altid on point, så jeg tænkte, at hun måtte vide ét og andet om netop dét. And I wasn’t wrong. God volumen, uden at blive mat. Diskret, ren duft. Og så holder den længe.

Det var denne måneds favoritter. Tomme favoritter. Genkøbs-favoritter. Fra syre-peel til C-vitamin. Og fra mascara til tørshampo.

Med koden 15ACIE får I -15% på hele ordren hos Cocopanda – bestiller I for over 399kr er der automatisk gratis fragt, så det er en oplagt mulighed for lige at få fyldt lidt op af favoritter. 

Koden gælder til d. 9/9 🙂

 Kommentarer (4)
  • Hejsa! Tak for en god guide 🙂 Jeg er i samme båd med øjenlågseksem og er lidt nysgerrig på, hvilken mascara du bruger i de perioder, hvor det er i udbrud? Kh Cille

  • Hej Acie 🙂 Tak for fin guide – God knows at min hud og mit hår trænger til en kærlig hånd, så har smidt en masse af dine anbefalinger i indkøbskurven, og nu siger Cocopanda til mig, at kampagnekoden er udløbet. Øv! Kh Linn

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top