Weekendtid – og en feature i Berlingeren…

Der er dømt weekend-tid på Kysten i dag.. Med kaffe, weekend-Berlinger og rulleture i det gode vejr.

Vi har brugt weekenden på at drikke vin (især mig, ha), spise svamperissotto (den lange laver en mesterlig én af slagsen), spise flødeboller, være på legeplads, spise makrelmadder (.. mest Elise), spejde efter tog, bage surdejsbrød og så har jeg købt en trampolin af nogle venner, som jeg har brugt lidt tid på at skille ad og fragte hjem. Elise har fødselsdag på næste lørdag og hun d ø r , når hun får den.

Det er lidt noget bakseri sådan at skille sådan en sag ad for så at samle den igen et par 100m væk, men jeg er 100% motiveret af, hvor lykkelig jeg ved det lille konfettihorn bliver.

Og ja, så er det altså den gamle dame, der stråler dér i dagens Berlinger, hvor jeg fortæller lidt hvorfor vi har indrettet os som vi har. Og om at man gerne må spise pizza i sofaen hjemme hos os. Og om hvad vi drømmer om at ordne og lave om, med tiden.

Rigtig god weekend søde damer!

1 kommentar

  • Har du tidligere delt din mands opskrift på risotto? Havde helt glemt det, men det er jo netop NU, at risotto-sæsonen starter. I hvert fald den fuldfede af slagsen med smør, svampe og rigeligt parmesan

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top