Du læser nu
Oktoberlisten: svamperisotto, staycation, savn af det der var engang og krimier i ørene..

Oktoberlisten: svamperisotto, staycation, savn af det der var engang og krimier i ørene..

Oktober er blevet min yndlingsmåned. Det hænger sammen med et bryllup. Og sidenhen Elises fødselsdag. Og så er den naturligvis skarpt efterfulgt af August – og Carlsens og min egen fødselsdag.

Men nu er det oktober. Og jeg elsker temperaturen. Jeg elsker farverne. Jeg elsker oktober.

Og synes også jeg har ekstra gode planer på tapetet i år – dem får I her:

I oktober vil jeg…

… Fejre bryllupsdag med den lange. Jeg er inviteret på staycation og børnene skal begge sove ude for første gang. Vi skal spise roomservice og ligge og stirre tomt ud i luften uden at blive råbt af af små mennesker.

… Fejre Elises fødselsdag. Corona-style. Vi har splittet fejringen op i to – lørdag kommer de 4 bedsteforældre og søndag kommer onkel+familie. Og jeg har bestilt hhv kagekonge og GurliGris-kage i Lagkagehuset.

… Prøve det ny-åbnede Aire-spa i Carlsberg Byen (reklame, da jeg er inviteret), som jeg har hørt så meget godt om.

… Få skudt endnu en boligreportage. Der er gang i dem for tiden.

… Lancere min anden kollektion for VacVac Studio. Glæder mig, kan I tro.

… Sælge ud af ungernes og eget tøj på Lidkøb, som nævnt i forgårs. Meget spændt på, om det bliver en succes. Jeg har virkelig gang i en større oprydning herhjemme og det føles så mega godt. Alt hvad jeg tjener på at sælge, sparer vi iøvrigt op til et helt særligt projekt herhjemme.

… Blive færdig med mit DIY-projekt i soveværelset. Jeg er igang med at sætte lister og nye låge-fronte på vores indbyggede skab og håber sådan, at det bliver pænt.

… Komme ud og gå tur, bare med mig selv, på min lokale yndlings-plet, der står ekstra smukt i disse tider. Ilt til hjernen og frit løb til tanker og reflektioner.

… Være med i BusiGirl-podcast til en snak om min karriere, so far.

Månedens cravings:

Brunch, svamperisotto, Pumpin Spice latte, pomfritter, varme kanelbullar, hele Sofie Schnoors efterårs-kollektion,

Månedens outfit:

Blød strik, vamsede jakker, ankelstøvler og alt med store kraver.

Månedens lytter:

Jeg er i krimihumør så Camilla Läckbergs “Vinger af sølv”, Julie Hastrups “En torn i øjet” og Katrine Engbergs “Isola” står for skud.. Og i en anden boldgade Viktor Leksell’s “Svag”, som får mig til at savne efterår i Stockholm og en tid, der var engang.

              

 Kommentarer (4)
  • Tænkt at det er det her, jeg vælger at spørge ind til på din lækre liste.. Men den der GurliGris kage fra Lagkagehuset, er det en alm. kage man kan bestille, eller er det noget specielt i har arrangeret? Vi skal også snart i gang med året børnefødselsdags-show

    • Den var fra Membantu og jeg har ikke kunnet leve uden den. Jeg har ikke erfaring med andre mærker, så jeg skal ikke kunne sige om den er bedre/dårligere end dem man ellers kan få, men vi har ihvertfald været glade for den!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top