Du læser nu
Jeg har brug for jeres hjælp!

Jeg har brug for jeres hjælp!

… eller… Input måske rettere.

Men jeg skal igang med at have lavet nyt design her på domænet.

Det kan måske lyde lidt skørt, for det er ikke så længe siden sidst, men den nuværende løsning (omend den er pæn) fungerer ikke ‘bagved’.

Der er en masse funktionalitet, der ikke spiller. Både ting, som I støder på nu og da, men også ting jeg selv sidder og bakser med bag skærmen. Det er skelettet bagved, den er gal med.

Det har jeg hele tiden vidst, og jeg har også hele tiden vidst, at jeg skulle igang med et nyt designprojekt sidst på året. Og imellem tiden måtte jeg så leve med muliges kunst, som altså er det I ser her.

Og nu er det ved at være tid.

Jeg har første møde med bureauet på onsdag og skal i den forbindelse sende nogle tanker og idéer.

Det har jeg selvfølgelig forberedt, men én ting er jo hvad jeg oplever og noget andet er hvad I, der bruger mit site, oplever.

Så derfor – hvis I sidder med en tanke, en idé eller et forslag, må I sindssygt gerne smide en kommentar (eller mail for den sags skyld – whatever you prefer!). 

I må meget gerne sende mig, hvis I kender til sites (af min slags), der bare spiller – som er smukke og funktionelle.

Eller hvis der er funktioner I savner? 

Jeg er også til stadighed i tvivl om den der ‘læs mere’-knap – jeg kan godt synes, at det roder (og at man skal scrolle i evigheder) enormt meget med indlæg i deres fulde længde (fordi jeg gerne propper en masse billeder i mine tekster). Men jeg ved også godt, at det ikke er alle, der gider det ekstra klik. Så hvad er jeres holdning mon til det?

Jeg har skåret bannerannoncer væk på mit site, så det giver ikke mening for mig at optimere mod sidevisninger – det giver kun mening for mig at optimere mod ‘den bedste brugeroplevelse’, så byd endelig endelig ind.

Al input tages imod med stor taknemmelighed!!

 

 Kommentarer (14)
 • Jeg klikker mig typisk ind fra Bloglovin’ på mobilen direkte til det relevante indlæg. Jeg tænker derfor ikke rigtigt over designet på siden,
  men scroller mig bare gennem indlægget. Hvis du har mange læsere som mig, betyder designet ikke så meget, så længe der er tekst og billeder☺️

 • Læs mere knappen gør mig ikke noget. Men jeg synes kommentarsporet til dine indlæg kan være lidt rodede at finde rundt i. Kan ikke helt se, om det er dig der svarer i grå boks, om det er alle svar på kommentarer der er i grå boks, eller om det er tilfældigt.

 • Er helt enig med de andre. Endelig ikke en Læs mere knap. Synes det er så irriterende! Jeg elsker i øvrigt formatet på din blog, som er dejlig nem at læse.

  Hvis jeg skal komme med noget, så undrer jeg mig lidt over at alle indlæg ikke kommer frem ved bare at scrolle nedad. Du skrev for lidt siden om Krogerup Avlsgaard og det synes jeg lød rigtig spændende og vi planlagde derfor en tur derud. Men da jeg ville genlæse indlægget kunne jeg ikke finde det og sad fabrilsk og scrollede op og ned… Og blev helt i tvivl om det nu var dig, jeg havde læst det hos. Fandt først derefter ud af at jeg kunne finde indlægget under morliv. Der kunne det altså være meget mere smart, hvis alle indlæggene bare lå i kronologisk rækkefølge, således at man kan finde dem igen.

 • Jeg sætter stor pris på, at du ikke har en “læs mere”-funktion. Hvis en blog har sådan en funktion kræver det, at overskriften på indlægget er SPOT ON, ellers gider jeg ikke klikke på knappen. Derudover er jeg ikke så vild med, at den der karrusel om de fem seneste indlæg samt den der velkomst skal ligge i toppen af din blog. Man skal i min optik scrolle lidt for meget, før man kommer ned til indlægget.

  Når alt dette så er sagt, så er jeg vild med dit indhold. Jeg synes, at det er meget hyggeligt at følge med i dit univers, og du har mange gode og relevante indlæg.

 • Jeg er en af dem der savner en “læs mere knap og også et direkte link til kommentarfeltet i toppen af indlægget – man scroller så meget ;o)

  Jeg kunne også godt tænke mig at teksten i kommentarfeltet blev større og at “håndskriften” forsvandt, den er ikke nem at læse..

  Jeg vender dog gladeligt tilbage til dit univers lige meget hvordan det hele ender med at se ud – her er altid inspiration at hente.

 • Bevar at man kan ‘forstørre’ billeder, når man læser på mobilen. På Mange af de andre blogs ( jeg læser), er det ikke muligt, og så er det altså virkelig rart at kunne ‘forstørre’ et fashion billede på mobilens lille format Kys kat

 • Jeg har ikke noget imod en læs mere-knap, da jeg alligevel kommer fra Bloglovin af, hvor man skal klikke flere gange i forvejen.
  I forhold til andre blogs, er jeg ret vild med Rockpaperdresses’ nye – siden er SÅ hurtig til at loade, og når man scroller er det bare lækkert. Lidt mere teknisk, men noget der virkelig giver en god oplevelse synes jeg 🙂

 • Jeg må ærligt indrømme at jeg aldrig læser en blog hvor er der er en “læs mere” knap. Og da du havde den sidst holdte jeg helt op med at besøge dit site. Hvis der er noget jeg vil finde på din blog, så benytter jeg mig af søgefeltet istedet for af scrolle flere indlæg igennem.

  Ellers synes jeg egentlig alt er rigtig fint og jeg elsker at følge med i dit univers.

 • Jeg læser alene med på mobilen, så håber formatet fremover denne. Er glad for dit nuværende format, trykker gerne en enkelt gang og scroller gerne ned over billeder for mere tekst – du tager altid så fine billeder, så dem vil jeg nødig undvære.

 • Hej Christine,
  Jeg er personligt meget glad for at du ikke har læs mere knappen. Jeg synes det forstyrrer læseoplevelsen, for som fast følger af din blog, får jeg altid læst det nyeste. Dvs. Jeg har ikke brug for at scrolle ned for at læse ældre indlæg. Et forslag er at have de 5 seneste indlæg øverst på siden med karussel funktion eller i en kolonne til højre, hvis der er andre der skulle have det behov.

  • Meget gerne en læs mere knap! Forleden skulle jeg genfinde dit indlæg om den nye søskendevogn fra Cybex og jeg scrollede og scrollede og scrollede for at finde det

 • Kære Christine.
  Jeg håber du lander et bedre sted teknisk 🙂 Og så ville jeg sådan set bare lige lade dig vide, at siden du droppede bannerannoncerne har jeg faktisk haft langt mere lyst til at læse med hos dig. Det er blevet en langt bedre oplevelser æstetisk og mere afslappende sådan set.
  Gode hilsner,
  Sanne

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top