Du læser nu
#JulPåKysten: Årets DIY adventskrans 2020…

#JulPåKysten: Årets DIY adventskrans 2020…

Klar, parat, jul!

Jeg skrev det på instagram i går og jeg m e n e r det virkelig virkelig.

Jeg glæder mig sådan til jul. 2020 har været en så hård nyser synes jeg. Både på mikro- og makro-niveau. Corona-cirkus og alle konsekvenserne heraf på makroniveau. Og sygdom i den nære familie på mikro. Og flere andre ting.

Vi toppede den i går med lille Carlo, der måtte et sving forbi Riget og bruge dagen dér. Han er okay (igen), men hans mor græd og nu gider jeg fanme ikke 2020 mere.

Julen synes på sin vis, som en slags lys i et ret mørkt år. Og som en kærkommen afslutning. Lad 2021 blive bedre, tak.

Og således altså årets første julerier i vores lille hjem. Jeg lavede den i sidste uge og har delt et par stories fra processen på instagram, så led i et samarbejde med Plantorama.

Den er bundet på en halmkrans med tørrede hortensia – jeg brugte 6-7 store hortensiaer vil jeg sige. Jeg har bedst erfaring med at lade dem tørre ud, mens de stadig står i vand. Og så synes jeg det bliver bedst hvis man tager små buketter og binder på af gangen, men det er nok en temperamentssag.

Til lysene har jeg brugt disse lysspyd jeg fandt i Søstrene Grene.

Og voila – således altså årets krans. 

For mere kranse-inspiration kan I tjekke disse indlæg. 


 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top