10 boligprofiler, som jeg synes alle burde følge... - Acie

10 boligprofiler, som jeg synes alle burde følge…

.. Og jeg har garanteret glemt nogen, men hermed i hvertfald 10 som er virkeligt gode.

Der er både de store, de små, de danske og de udenlandske. Så forhåbentligt kan der være ny inspiration at finde.

Jeg elsker virkelig instagram, som et inspirationsmedie og det er især hér jeg finder min boliginspiration. Jeg kan bruge timer på at scrolle og få ny inspiration og idéer til egne projekter og indretning. Og jeg elsker det der med at ‘fodre’ min egen kreativitet med den slags. Jeg er klar over, at ikke alle har det sådan, og nogle vil således tænke jeg er helt fra den. Men det er så altså min hobby, og jeg tænker, at den er rimelig fredsommelig, trods alt;)

Iøvrigt er det der med interessen for boligindretning i høj grad noget, jeg har udviklet med alderen. Det interessereede mig ikke synderligt i mine 20ere. Eller. Det var ok. Men jeg synes nok det var sjovere at kigge på pæne sko, end på pæne møbler. Sådan har jeg det ikke længere.

Hvis I trykker på billederne i galleriet nedenfor har jeg skrevet mere om, hvorfor jeg elsker at følge med hos de respektive.

I må endelig dele tip, hvis I tænker, at der er nogen jeg burde følge!

Og for at gøre det nemt – galleriet indeholder billeder fra:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top