Acie x VacVac: drømme er gjort af fransk bagværk... - Acie

Acie x VacVac: drømme er gjort af fransk bagværk…

Yay! It’s here!! Har ventet lææææænge på den her dag. I dag lander der nemlig croissant sengetøj og stofbleer som næste drop af mit samarbejde med VACVAC Studio.

Prøv lige at se hvor cute det er!!

Det fås både til baby, junior og voksne – og er fint pakket ind med sløjfe og i et stofnet, som har samme størrelse hvadend man bestiller baby, junior eller voksen-størrelse. Tit er dem man får babysengetøj i så små, at de ikk kan brugs til noget som helst bagefter, og det ville vi gerne undgå. Så de har en god størrelse, der faktisk er anvendelig. Kvaliteten er blød og lækker og det er syet med franske sømme indvendigt og fine bindebånd i enderne – og for nu at være ærlig, er jeg ret så stolt af resultatet. Og har en nyfunden appreciation for alle de der små detaljer, jeg under andre omstændigheder nok ikke havde skænket en tanke.

Stofbleerne kommer i pakker à 3 og er gode og store i størrelsen. Vi har taget de allerbedste stofbleer vi selv havde liggende og brugt dem som benchmark – hvor var de produceret? Og kunne de producere for os også? Det kunne de. Hurra. Og det samme, iøvrigt, for sengetøjet.

Shit, det er blevet godt – og kan man mon andet end at sove godt, hvis man gør det i print af croissanter?

I finder det hos VACVAC Studio lige HER.

[Det endelige resultat og en tidlig proto – vi gjorde croissanternee større og lavde baggrunden lys, istedet for gullig. Og så tyndede vi ud i croissanterne – det skulle være ‘roligt’]

[Stofnettet der hænger på sengen følger med alle sæt]

   [Og alt sengetøjet er fint pakket sammen med sløjfe om – det er en oplagt gave-idé, enten til jul eller som barselsgave]      

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top