Lyt, læs og se i November: internet trolls, insecure overachievers og et par dronninger... - Acie

Lyt, læs og se i November: internet trolls, insecure overachievers og et par dronninger…

Ah, weekendtid. Og en lille break fra hverdagens stramme logistik. Jeg oplever (omend i ret korte glimt) at mine børn efterhånden er så store, at de kan lege sammen og jeg dermed kan sidde og zone lidt ud. Og det er rart. Jeg under alle mødre den luksus<3

Sådan en morgen har vi haft i dag. Begge børn var vågne kl 6:30 og jeg lod den lange sove længe, og selvom jeg havde de to små rødder alene, så kunne jeg alligevel sidde med min kaffekop og catche op på lidt nyheder, mens de legede (sammen – det er for vildt) og hver for sig.

Anyways. Her er lidt af de ting jeg er faldet over den seneste tid, som jeg synes har været tiden værd.

Det kan du læse:

… Historien om Danmarks første internet-troll – “Fra undersøgelser ved vi at den stridslystne atmosfære på sociale medier afholder mange danskere fra at give deres mening til kende i den offentlige debat. Det kaldes et demokratisk problem. Men hvordan blev det sådan? I det danske internets annaler kan man finde arnestedet for den debatkultur, som kun de mest krigeriske har lyst til at gå ind i”. Læs den her – eller lyt.

… “Hvor der er Fugle” af Maren Uthaug – liiiige langt nok til en søndagslæsning, men altså.. Den skulle med;)

… Til gengæld et noget kortere format: “Kvinde Kend Din Historie” på instagram. Et follow værd og små informative opslag om kvinder, der har været med til at forme historien.

Det kan du lytte til:

BusiGirl Podcast med yours truly – det blev en rigtigt fin snak om min uddannelse og min karriere. Om at være en ‘insecure overeachiever’, der har skullet lære, at det også er værdifuldt at være kreativ, om at være en lorte-veninde og om mine tanker om fremtidens arbejdsmarked. Jeg håber I vil lytte med.

Det kan du se:

Black Pink på Netflix – verdens største popband kommer fra Korea and I’d never heard about them. Super interessant dokumentar om popkultur anno 2020.

Queens Gambit, også Netflix – noget af det bedste fjernsyn jeg længe har set. Historien er både spændende og har dybde. Stor anbefaling.

… Og nu vi er igang – fjerde sæson af “The Crown“. Åh. Som man (.. jeg) har ventet.

Rigtig god weekend<3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll til top