Du læser nu
Bolig: en opdateret klassikerliste og -20% på møbelklassikere hos Brdr Friis Møbler..

Bolig: en opdateret klassikerliste og -20% på møbelklassikere hos Brdr Friis Møbler..

Udgivet i samarbejde med Brdr Friis Møbler

Vi har snakket om den før. Min klassikerliste. Første gang i 2017. Sidenhen i 2018. Den hvor møbeldrømmene bor på. De klassiske møbeldrømme. Dem jeg håber, vi kan have til vi bliver gamle og grå. Og hver gang i samarbejde med Brdr Friis Møbler, som er dér vi selv lader møbel-drømmene flyde. Og dér jeg er kommet hele mit liv.
Vi har fået streget et par sager undervejs. Sidste år flyttede Wegners Y-Stole ind i sort eg med sort flet-sæde. I forbindelse med vores bryllup flyttede Arne Jacobsens klassiske AJ-lampe ind i sort. For nyligt flyttede Radiohuspendlerne ind. Sidste år flyttede den smukke Fritz Hansen Objects stage ind. Little by little. Det er en proces (som jeg iøvrigt aldrig forventer at komme helt i mål med).
Jeg har et par flade sorte læderstøvler fra Acne, som jeg købte da jeg boede i Stockholm. Så det er altså et sted mellem 10 og 11 år siden (yes, time flies when you’re having fun;)). Og jeg elsker dem stadig. Højt. Jeg havde dem faktisk på, da jeg i sidste uge var forbi Brdr Friis Møbler og ose og finde inspiration til indeværende indlæg. Det har jeg tit. Det er de bedste støvler jeg har.
De er i vildt god kvalitet. Har et helt klassisk udtryk. Og er enormt behagelige.
Det er det samme med de møbler, jeg har på min klassikerliste. De sager, som er i vildt god kvalitet. Som har et klassisk udtryk. Og som er funktionelle.

1. Wegners Y-stol // 2. Vilhelm Lauritzens VL Ringkrone // 3. Lille Petra // 4. PK61 sofabord // 5. Fritz Hansen Objects stage // 6. Gubi spejl // 7. Bamsestolen // 8. Wegners CH07 skalstol // 9. PH Lampe 3/2 i messing

Sådan ser listen ud lige nu. Omend ikke udtømmende. Der er også andre sager, som jeg synes er hjernedødt flotte, men som ikke nødvendigvis ville passe ind hjemme hos os. Safaristolen being one of them. Og Fly-stolen fra &Tradition. Og så er jeg også totalt og fuldstændigt skudt i Carimate Jubilæums-stol – den er så flot.
Ooog hvis I har et par klassiske ønsker på ønskesedlen i år, så har jeg igen fået lokket en rabatkode ud af Brdr. Friis Møbler – koden acie20 giver -20% på alt (undtagen i forvejen nedsatte sager), så det er nu I skal slå til hvad end det er PH-lampen, Y-stolen eller noget tredje der står på sedlen.
Og det er jo også tilladt at dele koden med Moster Oda eller andre, der kunne tænkes at ville give en ekstra flot julegave i år). Koden gælder fra i dag d. 8/12 til d. 15/12 2020. 

  [Der er også noget nostalgi over Brdr Friis Møbler, for mig… Butikken har ligget dér længere end jeg har været til – som et fast pejlemærke lige dér hvor Hillerødmotorvejen er blevet til by. Har kigget ind af vinduerne about a million times fra bag bilruden. Når det er sagt, er butikken i Søborg også virkelig et besøg værd – bygningen er Wegners gamle værksted og laboratorium og er i dag et mekka af klassisk møbel-inspiration]

[Lille bløde Petra]

[Efter at have været virkelige træ-træt i et par år, er jeg igen begyndt at være lun på de varmere træ-sorter. Synes fx at Y-stolen står enormt flot i den her kombination.. Og så får det mig til at drømme om et rundt spisebord]

[&Tradition’s Fly-stol til spotpris – måske faktisk denne kunne passe reeeet flot ind hjemme hos os alligevel]

 Kommentarer (9)
 • Hej Acie
  Blot en lille highfive i din retning, jeg har tænkt på at sende afsted længe.
  Du laver simpelthen det fineste og mest gennemarbejdede content i dine samarbejder/annoncer. Tak for det! Jeg kan se dig i alle dine indlæg – og det giver mig lyst til at læse det hele. Både annonceindlæg og “dine egne” 🙂
  Glædelig december til dig og din lille familie.
  Kh. Cathrine

 • Drømmer også om Y-stolen i stedet for mine nuværende sorte myrestole. De er også fine, men man bliver træt af at sidde i dem en hel aften, og på en eller anden måde bliver man bare altid hængende ved spiseborde… men synes du egentlig, at man sidder godt i Y-stolen? Jeg har hørt nogen sige, at man også bliver træt af at sidde i dem ligesom i myrestolen?

 • Åh bamsestolen er også på drømmelisten herhjemme, der går dog nok nogle år før den er et realistisk indkøb, men hold op hvor er den bare hyggelig og pæn på samme tid 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top