Du læser nu
Weekendglimt og årets juletræ er i hus…

Weekendglimt og årets juletræ er i hus…

Vi var ude og hente juletræ i weekenden på den lokale gård.
Vi har tidligere været en del af det ivrige fæld-selv folk, men med to små på slæb, synes vi alligevel at det var lige ambitiøst nok. Så vi tog forbi Askehavegård i udkanten af Hørsholm og fandt årets træ.

Askehavegård tilbyder ikke bare juletræer og pyntegrønt. Det skal være en oplevelse for hele familien, fra Baby til Bedste. På julemarkedet kan du finde dekorationer, julepynt af den yndigste slags og julegaver til selv den mest kræsne. I den smukke Riddersal, hvor ilden buldrer i pejsen, har vi indrettet julestue, hvor kan man nyde f.eks. en varm kop glögg, kakao, kaffe og duftende, nybagte æbleskiver. Der er mange fristelser af søde sager. Der er legeområde for børn og “barnlige sjæle”. Måske kommer Julemanden forbi …… !!! Gårdens smådyr (kaniner) vimser også omkring og så kan man altid hilse på hestene i stalden. Man kan også lege skjul i Hakkebakkeskoven og måske “fælde” et træ.”

Og der er kaniner, heste og høns, som de små synes var spændende. Og pyntet med lys og nisser. Og en gårdbutik, der serverer æbleskiver, glögg og varm kakao. Så det er altså en klar anbefaling herfra til det lokale folk. Der er åbent alle weekender i December fra 10-18.
Længere nede af vejen, ligger der også en mark, hvor man kan fælde eget juletræ, så der var vi nede og kigge, men det var nu ikke den store succes. Elise havde nægtet, at tage flyverdragt på og skvattede naturligvis i verdens største mudderpøl, og gik helt i baglås.
“MOR DU SKAL BÆRE MIG!!”
Øh nej tak, skatter. Men jeg har vådservietter i bilen og så klarer vi den sådan.
Klassisk. Det er altid lige dele hygge og kaos, at lave sådan nogle ting, men vi tager det hele med – og Carlo (der ellers mest har holdt sig til sin trygge klapvogn), er endelig begyndt at stæse rundt og udforske. Med sin søster og deres mor i hælene. Og det skal jeg jo tids nok blive træt af, men lige nu, er det bare dejligt, at se den lille fyr være på opdagelse i den store verden.

[7 sekunder inden Elise skvattede]

[ [Meget sød hest. Den brugte vi lang tid på at studere]

[Lopperne❤️]

[Fuld fart freeeemad og storesøster i hælene]

[De fleste af billederne af os, ser sådan her ud. Just to be clear]

  […. Suk altså…]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top