Du læser nu
Corona-ramte…

Corona-ramte…

Ja, det er vi vel sådan set allesammen i disse tider, så det er nok en dårlig overskrift… Ca oven i pressemødet i går aftes kom der besked fra vuggestuen om, at der var positive medarbejdere, og at institutionen derfor lukkes ned (lidt uklart hvor længe…).
Og jeg ved, I er tusind, der allerede sidder i samme situation. Men alligevel føler man jo lidt at tæppet rives væk under én – det var ikke lige en del af min planlægning her op til jul, og lige nu laver jeg den samme øvelse, som tusinder af forældre før mig – hvad kan shuffles, hvad kan udskydes og hvordan kommer vi bedst i mål her i årets mest intense (og korteste) arbejdsmåned, megete apropos det vi snakkede om forleden.
Jeg havde en idé om at de næste dage, skulle bruges på at lave forud til juleferien. Få skrevet guiden med de gode tip til nytårschampagnen, få delt mine tip til de brunede kartofler og den gode salat med rødkål, få skrevet indlægget med årets skønhedsfavoritter og mere af den slags. Nu ved jeg ikke helt hvad jeg kommer i mål med.
Samtidig skulle der i dag have været udkommet et indlæg i juleshoppingens tegn med Lyngby Storcenter – den parkerer vi også lige (men måske jeg vil tillade mig at bruge billederne til noget andet, for de var fine og hyggelige og fortjener ikke at blive smidt væk… det må jeg lige tygge på).
Jo. Verden er virkelig vendt på hovedet i disse tider. Sikke en jul det bliver. Og hvem ved med nytåret? Mon 2020 bliver et år vi nogensinde glemmer? Mon 2020 bliver et år, vores børn skal lære om i historietimerne? Dengang Corona tog over, Trump nægtede at anerkende valget og december var gråere end grå.
Det blev noget sludder. Sorry. Jeg er bare lige ved at genfinde fodfæstet efter både pressemøde og Corona-nedlukning i institution. “Velkommen i klubben🙈 #morpåslaplinei3uger” har en veninde i samme situation lige skrevet til mig. Det føles meget rammende.

 Kommentarer (3)
  • Føler virkelig meget med dig! Jeg havde også en masse planer inden jul (samtidig med en mand, der er på job i supermarked), som jeg havde set frem til. Min datters dagpleje blev så lige lukket ned 45 minutter efter hun var afleveret i dag og åbner først igen d 10/1. Øv altså! Må 2021 blive meget bedre!

  • I skal nok komme igennem det! Vi var hjemme med 2 årig i 4 mdr med fuldtidsjob og selvom det i starten er hårdt, så vender man sig til det – og til sidst savner man det, når det er væk. Min overbo har været hjemme med 8 og 5 årig i 9 måneder nu samtidig med at fastholde fuldtidsjob. Somehow får de det til at fungere. Snart jul, snart vaccine, snart åbner alt igen.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top