Du læser nu
Julegave-shopping, barndomsminder og god kaffe..

Julegave-shopping, barndomsminder og god kaffe..

Udgivet i samarbejde med Lyngby Storcenter

Jeg er kommet i Lyngby Storcenter hele mit liv.
Det skrev jeg faktisk allerede om tilbage i 2017, da Elise ikke var mere end en måned gammel. Det var i helt anden kontekst – men jeg blev alligevel lidt rørstrømsk, da jeg genlæste teksten nu.

Jeg var i Lyngby Storcenter forleden dag, og det føltes skørt somehow – jeg kan huske, at jeg som lille pige var der med min mor, senere som teen med veninderne og op igennem mine 20ere for at gå på rov i H&M, fordi alle de gode sager aldrig blev udsolgt i dén i Lyngby. Og så gik jeg der pludselig med min barnevogn og min lille datter. Det gav et sug i maven, på den gode måde. På lykkemåden.

Læs også

I kan finde det oprindelige indlæg hér. 
Men det passer altså. Jeg kan huske, hvordan jeg én af min barndoms yndlings-kjoler blev købt i Lyngby Storcenter. Hvordan mine første sko, blev købt i Paw Sko på 1. sal. Og flere af den slags barndomsminder.
Jeg har også tusind minder fra teen-shoppeture med veninderne. Og det var før Lyngby Storcenter fik så mange gode muligheder for mad, som der er i dag, så vi afsluttede altid turen med en tur på Woody’s på den anden side af gaden. Det var også dengang, der var en Zara. Kan I huske det?
Og i dag kommer jeg der altså stadig. Jeg kender hver en lille krog. Hver en smutvej. Og jeg holder altid i den samme zone i p-kælderen (… blå!). Altid.


De seneste par år har Lyngby Storcenter fået et vildt godt løft – fra åbningen af den gyldne firkant på 1. sal (#iykyk – Arket, &OtherStories, COS og H&M Home) til madmarkedet på Store Torv med alt fra LéLé til Hallernes Smørrebrød. Det er sket mere end én gang at Elise og jeg har fået os en lille delepandekage dér. Og nogle gange, når den lange har været til møder hos Microsoft på den anden side af gaden, tager han takeout med hjem fra ét af stederne på Torvet….
Ooog også et lille hep for den nye babylounge på 1. sal – der er Carl blevet ammet og puslet adskillige gange. Og toilettet er stort nok til, at man godt kan have en søskendevogn med ind. Anyways. Der er ikke nogen, der har bedt mig om at nævne noget af det her. Egentlig skal det handle om jul. Men I got carried away, og synes bare der er mega rart i Lyngby Storcenter.


Og tilbage til dét med jul. For et par uger siden, brugte jeg en formiddag på at finde julegaver, nissepakker og gavepapir i Lyngby Storcenter. For selvom julen på mange måder bliver helt anderledes i år, så vil jeg gerne gøre mig umage for at den ikke kommer til at føles amputeret. Det er der mange årsager til. Børnene er den primære. Og også dét med at skabe minder for børn og bedsteforældre sammen. Det betyder også meget.
De voksne imellem har vi ret meget afskaffet gaverne (faktisk giver vi min storebror og svigerinde en tur på Falsled, men vi får det samme retur – tanken er at vi skal afsted sammen), men børnene får stadig selvfølgelig. Og dem hentede jeg så i Lyngby Storcenter. Jeg tog afsted en mandag, for den mulighed har jeg og vi skal jo gerne sprede os lidt ud i disse tider – Lyngby Storcenter har også udvidede åbningstider indtil jul. Hvis man er fleksibel, kan man også få en idé om hvornår det kunne være en god idé at tage afsted på linket her, hvor de har lavet nogle fine grafer over det forventede antal besøgende.

Jo. Lyngby Storcenter er dér, jeg altid er kommet. Og det bliver jeg ved med. Det er sådan et rart sted, jeg kan få alt det jeg har brug for, ligegyldigt om det er til mig selv, til børnene, til gaver eller til boligen og så er der gode faciliteter (nemt at parkere, pusleområde, legeområde, god mad og god kaffe). Det var bare dét❤️

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2020 ACIE.DK / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top