Du læser nu
Listen over ting jeg har tænkt mig at lade være med at gøre..

Listen over ting jeg har tænkt mig at lade være med at gøre..

Jeg kan huske tilbage i marts, da lockdown #1 rullede ind over os. Min IG var et overflødighedshorn af alle de gode ting, vi kunne få tiden til at gå med. Og jeg holdt mig heller ikke selv tilbage. Jeg drømte om at gøre haveklar, surdejsbage, afkalke kaffemaskine og jeg ved snart ikke hvad. Lol. I crack myself up.
Vi (… jeg) blev, da klogere hva’!?
Virkeligheden i lockdown med to små børn efterlod (.. og efterlader) alt andet end tid til at afkalke kaffemaskine. Det har jeg nu lært. Nogle ville sige, the hard way. Ha.
Og for altså at rode bod på mit fortids-jegs overmod får I hermed listen over alt det jeg i Lockdown #2 har 100% tænkt mig at LADE VÆRE MED AT GØRE.
# Gå i bad hver dag. Lol. For slet ikke at snakke om at vaske hår.
# Købe den der lille julegave til den lange, selvom vi har droppet julegaverne til hinanden. For hvad er et ægteskab uden aftaler om droppede julegaver, som ingen alligevel overholder?!
# Bage julesmåkager. Måske får jeg ikke engang købt nogle, der er bagt af andre.
# Vaske køleskabet, selvom det trænger.
# Rense sofaen og gulvtæppet inden juleaften. Og det virker for nogle måske også overambitiøst overhovedet at have forestillet sig at nå (in a non Lockdown-world), men ‘nogle’ har i så fald ikke set hvor klam vores sofa er, og hvor mange weird (… og umiskendelige) pletter den pt præsterer. Og de skal i så fald heller ikke have min mor og svigermor på besøg juleaften.
# Folde den mandshøje bunke af tøj, der bor i vaskekælderen. Alle skabene er tomme for alt tøjet ligger alligevel i en bunke i vaskerummet.
# Rydde op i det køkkenskab, man helst ikke skal åbne, fordi man risikerer at indholdet i så fald vælter ned i hovedet på én. (lol who am I kidding – “køkkenskab”, som om der kun er ét, der er ved at give efter for dets indre kaos.. Try 4!).
# Aflevere de 7-8m3 pap vi har liggende i kælderen på genbrugsstationen. De ligger jo meget godt dernede i pulterrumet anyways.
# Strikke videre på den novicesweater, jeg ikke har rørt siden april….
# Afkalke kaffemaskinen. Medmindre den pludselig står af. Så gør jeg det. Bare tanken om at skulle undvære kaffe, giver mig nervøse ticks.
# Gå og hygge mig med at få købt de sidste julegaver i yndlingsbutikkrene med en kaffe i hånden og et løstsiddende dankort. “Iiiih, fra mig til miiig? You really shouldn’t have!”.
# Læse en bog. Lol. Får max svunget mig selv op på sidste afsnit af “The Undoing” og “Fars fede juleferie”, men så står sol og måne1 også snorlige.
… Og listen fortsætter utvivlsomt, men dette var lige de umiddelbare punkter jeg kunne komme i tanke om. Må I have en dejlig juleferie-lockdown, søde damer. Sæt ikke barren for højt. Vi har nok at slås med i disse tider❤️ 
 
 

 Kommentarer (6)
  • Thank you homie Satme dejlig læsning – fødte for 12 dage siden barn nr. 2, og mens jeg sidder marineret i gylp og sved, overvejer jeg at få styr på køkkenskab med dymo og hele pisset. Det kan rende mig nu – juhhhu

  • Herligt indlæg – det bragte et smil på mine læber, og mine skuldre blev lige lidt lettere af at det ikke kun er her, de mange planer og gode intentioner ikke bliver ført ud i livet.

  • Haha det er perfekt! Jeg bliver liggende på sofaen… og så må opvaskemaskinen, vasketøj, den usamlede IKEA-seng, bøtten med maling, julegaveindpakning og indkøb vente… bare lidt.

  • Det var altså et virkelig fint indlæg! Og selvom jeg hverken har børn eller et stort hus at passe, så kan jeg totalt genkende det hele. Jeg går også konstant og slår mig selv i hovedet over, at jeg ikke “udnytter” lockdown noget mere. At jeg ikke bliver god til at sy, udvider min business, finder mit indre zen og alt det der. Egentlig er det nok bare ved at gå op for mig, at jeg er dygtigst og mest produktiv, når verden drejer rundt, som den plejer!
    Rigtig god jul til dig og din familie

  • Årh, det er så rigtigt! Ned med ambitionerne – men guuuuud, hvor er det svært. Vi har haft vores største dreng på 3 hjemme i halvanden uge INDEN lockdown #2, på grund af skoldkopper. Såååe, nu kan jeg bare glæde mig til at lillebror snupper dem her hen over julen. Nårh ja, så er jeg selv syg, arbejder hjemme og det samme gør min mand. Det eneste jeg tænker er: HVORNÅR KOMMER MIN MOOOAR?! Men først har jeg selvfølgelig gjort rent og ordnet vasketøj, for det skal man jo. Eller…. ‍♀️
    Glædelig jul til alle – May the odds be ever in your favor!

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top