Du læser nu
På det seneste: juleferie, sløjfer og tusind gåture…

På det seneste: juleferie, sløjfer og tusind gåture…

Jeg håber, at I har haft nogle dejlige juledage – på den ene eller anden måde❤️
Herhjemme foregår alt i meget langsomt tempo og der er gået ægte juleferie i den. Ungerne roder over hele huset med deres nye legetøj, vi går ture, spiser rester og udretter i øvrigt så lidt som muligt.
Vi holdt Juleaften med de to sæt bedsteforældre og alt forløb uden alt for store nedsmeltninger, omend det ikke var ret nemt at være 3 år og skulle vente på alle de pakker. Og iøvrigt være genstand for alle bedsternes opmærksomhed. Men i det store og hele gik det nu meget godt – omend vi også har snakket om nogle ting, vi lige gør anderledes næste år.
I dag har jeg tænkt mig, at få pillet julepynten ned – nu er jeg klar til en ny, frisk start og lidt mindre tørt gran over det hele, ha.
Derudover har den seneste tid budt på:

[Børn, der nu har været hjemme i 1.5 uge og en mor, der forsøger at involvere dem så meget i de daglige gøre mål som overhovedet muligt. Ellers ved jeg ikke hvordan jeg skulle få noget gjort]

[Mange gåture – og heldigvis en bror og søster, der gider hinanden uden at skændes (for meget)]

[Et julehjem og et julebord – det blev altså ikke helt som jeg havde tænkt mig, men jeg sprang over hvor gærdet er lavest så mange steder jeg kunne, da børnene pludselig skulle holdes hjemme i 8 dage op til jul]

[Hyggelige familiestunder og en stor kusine, der er sød til at gide lege med en lille… Og mange kopper kaffe. Rigtigt mange]

[… Og flere gåture igen]

[Og lille sjove, glade Carl, der pludselig er blevet så stor. Slet ikke en baby længere, men en lille festlig fyr, der drøner rundt på cyklen eller hopper i alle vandpytterne]

[Bagt surdejsbrød – og jeg fik desværre ikke den bread challenger i julegave, ha. Det havde jeg nu heller ikke regnet med, men håbet er jo lysegrønt]

[Årets jul har været sløjfernes jul – den her DIY-sag røg i håret, men der var også sløjfer på pakker, træet, bordet, dekorationerne osv]

[Vinket til toget og tegnet tegninger]

[Nydt det her lille julehjem]

[Og købt blomster i den lokale blomster drive-in. Meget smart]

 Kommentar (1)
  • Glædelig bagjul og skønne billeder fra jeres jul 🙂
    De bliver altså hurtigt store de kære børn 🙂
    Din sløjfe i håret er lige en idé jeg vil snuppe til næste år eller en sort til nytår 😉

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top