Du læser nu
Garderobeinspiration i januar: bløde favoritter, der også går på kontoret efter #lockdown…

Garderobeinspiration i januar: bløde favoritter, der også går på kontoret efter #lockdown…

Jeg ved godt, at jeg også lige er kommet ud af en barsel, men er jeg den eneste, der er lidt træt af at se på mig selv i blødt tøj? Hjemmetøj? Høj knold og trætte øjne?
Omvendt synes jeg også, at det virker lidt fjollet, at stase sig helt ud. Fjollet. Og urealistisk, egentlig også. Altså. Jeg er jo stadig bare en træt mor, og de dage jeg kommer i bad uden tilskuere føles sjældne og værdsatte.

Men det er da ved at være lidt kedeligt. Og uinspirerende. Jeg savner at føle mig ‘smart’. Kender I det?
De sidste par dage, har jeg skiftet mine leggings ud med jeans. Det er et skridt i den rigtige retning. Et lillebitte skridt. Ha. Men lidt har vel også ret i disse tider.
Derudover går jeg og lader mig inspirere af nedenstående vibe. Casual. Men chic. Mulighed for at dresse op og ned. Ting der kan fungere hjemme foran skærmen, men også ude i den virkelige verden.

LISTEN INDEHOLDER REKLAMELINKS

 1. Sweatshirt i pæn farve. Tilsæt en blondekrave, et par gode slacks (evt i en lys farve) og en god office shoe efter lockdown og så er den hjemme.
 2. De her jeans, guys. De her jeans. De bedste. Punktum.
 3. Smarte Andisinger i en dress down variant, der stadig føles smart.
 4. Brug skjortejakken til jeans nu, for et casual look og sættet i sin helhed med ballerinaer og strømper, når vi kommer ud af lockdown (… for mon ikke det er ballerinasæson, før vi er så langt?!). Nederdelen finder I her.
 5. Skjorte med smuk krave – til jeans nu, til slacks senere.
 6. En klassisk camel frakke
 7. Samme jeans som foroven… I pæn vask. Og nok udelukkende til off duty brug;)
 8. Sæsonens hotteste item, strik vesten, i en pæn farve.

Savner I også, at klæde jer ‘rigtigt’ på? Eller er det bare mig? 👀

 Kommentarer (7)
 • Hej
  Alle links jeg åbner er fra H&M – er det tilfældigt eller er indlægget her en reklame for H&M?
  Jeg kan se at der er markeret at indlægget indeholder reklamelinks, men er det ensbetydende med at indlægget reelt er en reklame? Intet negativt ment, bare nysgerrighed.
  På forhånd tak for svar.

  • Hej Helene
   Det er helt og aldeles tilfældigt – jeg gemmer links løbende, som jeg falder over noget fint, og i denne omgang kan jeg se, at det blev lidt meget fra H&M (omend ikke udelukkende). Der ligger ingen slette motiver bag. Jeg synes bare der var pæne ting:)
   H&M har intet med indlægget at gøre (og jeg ville være mere end overrasket hvis de overhovedet ved at det findes).
   Kh

 • Jeg sluger simpelthen alt hvad du lægger ud for tiden… om det så er tøj, oprydning eller investeringer! Du falder lige ned i min lomme af favoritter. Jeg har lavet min første aktiekøb på Nordnet, efter at have haft en investeringsfond i min bank i et par år, vil jeg nu prøve lidt på egen hånd ☺️

 • Oh yes!!! Savner min normale garderobe SÅ meget. Kombien af at være højgravid + hjemmearbejde = de samme leggings og den samme cardigan hver dag. De jeans fra HM står klart på min liste, når jeg har født og min krop er klar til den slags igen Også nice at de ikke koster en million, når ens efterfødselskrop ikke helt har fundet sit leje endnu …

 • Jeg har købestop i januar, men jeg bliver snart nødt til at prøve at købe de jeans fra HM. Forhåbentlig bliver det snart normalt med jeans til hverdag, så de kommer på ønskelisten for februar.
  Tak for en dejlig og hyggelig blog!

 • Jeg er med dig hele vejen. Prøver at klæde mig “rigtigt” på, de dage jeg er inde på min arbejdsplads, men her på 10. måned med zoommøder, kniber det lidt med at svinge sig op til noget pænt og smart, når man alligevel kun møder 3-4 kolleger.
  Og så savner jeg BIG time at dresse op fredag-lørdag for at skulle ud (biffen, middag, teater you name it)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top