Du læser nu
Garderobe: skarpe budget-skuldre og sol på snuden…

Garderobe: skarpe budget-skuldre og sol på snuden…

Et lidt atypisk indlæg, måske. Men ikke destomindre – jeg har tilføjet skarpe skuldre til garderoben (hvem havde set den komme? Balmain’s fw09-kollektion har ikke levet in vain), og er så glad for dem, at de nu får deres helt eget indlæg.

Jeg føler mig smart og tjekket (dermed ikke sagt, at jeg er det… Men følelsen er nok for mig;)).. Og dét er en kærkommen følelse oven på et par barsler og lockdowns der på mange måder er flydt sammen til en ubestemmelig grå masse af stretch og leggings.

De er fra H&M (… what else is new?!) og fås i 3 forskellige farver. Jeg er fristet af den brune, men I won’t – af årsager vi snakkede om i indlægget om garderobeglæde i sidste uge. Og i samme åndedrag har jeg også adskillige outfits i hovedet, hvor den vil være perfekt – helt according to “3-4 outfits”-reglen. Den her kan jeg style med næsten alt jeg har.

Og prisen? 129kr!

I finder den her.

[Kombinationen af at føle sig smart og få sol på næsen er en vinder for vinterhumøret]

 

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top