Du læser nu
Dagens outfit: 3 x garderobefavoritter…

Dagens outfit: 3 x garderobefavoritter…

Hvis der er ét item, jeg har været særligt glad for i den forgangne sæson, så er det den her hvide strik fra Ellos – jeg har fået den i forbindelse med mit ongoing samarbejde med Ellos, men det gør den jo ikke ringere af. Måske faktisk tværtimod?

Den har reddet min garderobe, har jeg lyst til at sige. Og den er blevet brugt igen og igen. Et andet favorit-outfit, hvor den er stjernen, er det her. Det må jeg snart gentage.

Det samme gælder iøvrigt de famøse jeans fra H&M, som jeg sværger til for tiden. I spørger mig tit, hvad det nu er for nogle og det er altså dem her. “Embrace Slim Ankle”. Jeg synes det er en genial model – de er behagelige og flatterende på de fleste kropsfaconer, har jeg erfaret.

Og så er der boucléjakken, som var et december-scoop og som jeg allerede har haft på adskillige gange – både til familiens julefrokost, men også en helt almindelig dag, som i dag.

Rigtigt god weekend søde damer❤️

Jeans – H&M // Trøje – Ellos // Jakke – H&M // Støvler – Zara (gamle) // Taske – Chanel

 Kommentarer (6)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top