Du læser nu
10 x skærmtid inden vinterferien…

10 x skærmtid inden vinterferien…

Billede herfra

Mon I skal holde vinterferie i næste uge?

I mine 20ere (pre-kids) var det der med vinterferie i uge 7, noget jeg i høj grad forsøgte at undgå. Istedet nappede jeg en fredelig uge på kontoret, og holdt mine ferier udenom skoleferierne.

Nu er det noget andet.

Og i næste uge tager vi et par dage i sommerhus i Jylland. Vi skal ikke noget som helst. Bare slappe af. Gå ture ved stranden og blive blæst igennem. Sove længe og spise god mad.

Ren og skær afslapning med andre ord. Eller. I ved. Så afslappende livet nu er, med en 1-årig og en 3-årig. Ha.

Og jeg håber også, at vi kan få klemt et par sofa-aftener ind. Med et glas rødvin og sovende børn. Og lidt skærmtid med fødderne oppe. Den slags vi ikke rigtigt når til hverdag, fordi hverdagsmøllen ruller og fordi der tit er noget arbejde, der skal klares.

Derfor har jeg samlet lidt til bunke. Både af sager jeg har på listen og gerne vil se. Men også sager jeg selv har set, og derfor kan anbefale. Det er en lidt blandet landhandel, men så er det nok også nemmere at plukke lidt, tænker jeg.

 

10 x skærmtid til vinterferien…

Lupin På Netflix.  Lidt snyd, for den har jeg snakket om før, og jeg synes den er god. Derfor virkede det også mærkeligt, ikke at have den med når nu jeg laver en faktisk liste. Fransk (og det er en god ting!), sjov og spændende.

Badehotellet TV2. Ikke en nyhed, men den nye sæson ruller over skærmen netop nu.

Selfmade Netflix. En rigtigt feelgood sag.

Firefly Lane Netflix. Kathrine Heigl på godt og ondt. Lavt lix-tal.

Vandkant til Salg TV2. Elsker boligprogrammer.

Min Ufrivillige Abort DR1.

Crime Scene: The Vanishing at the Cecil Hotel Netflix.

Ud af Mørket med Daniel Rye DR1. Jeg holdt meget af Daniel Rye’s bog (og lidt mindre af filmatiseringen).

The Flight Attendant HBO

Ring Til Min Agent Netflix. Mere fransk – stadig godt.

Har I mon noget at tilføje?

Billede herfra – og tbh gad jeg godt skifte 3 dage i Jylland ud mod 3 dage i New York. Just saying.

 

 Kommentarer (5)
  • Åååhh, New York! I feel you. Jeg vil SÅ gerne til New York, men man kan jo ingen steder tage hen. Har heller ikke lige tid. Eller råd, men det er så meget på min to-do list, når verden kommer lidt mere i vatter.

  • Lupin er genial! Bridgertons er også fantastisk! Og så er jeg åbenbart en teenager indeni.. Jeg er tosset med The Chilling Adventures Of Sabrina.. Oh yes! Min mand synes jeg er håbløs… Han siger til gengæld at Papirhuset er fantastisk… 🙂

    • Papirhuset ER fantastisk. Helt igenne fænomenal. Jeg ville sådan ønske, jeg kunne spole tiden tilbage og se den påny!

  • Vi gik i gang med Crime Scene i går og slugte de tre første afsnit i rap. Hold.Nu.Kæft, hvor er den creepy. Altså, den er jo vanvittig god og virkelig velproduceret, og jeg er helt vild med de historiske aspekter om hotellet og området den er krydret med – men den er fandme da uhyggelig!! Og jeg synes ellers ikke jeg plejer at være sart. Klar med-anbefaling herfra, for jeg er meget begejstret for den so far. Bare også skræmt fra vid og sans.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top