Du læser nu
Dagens outfit: neutrale favoritter…

Dagens outfit: neutrale favoritter…

Eller.. Overhovedet ikke, faktisk. Dagens altså. I dag tøffer jeg rundt i blødt tøj, som man skal når man er i sommerhus. Og dét er der ikke meget ved at vise frem, så istedet har jeg gemt de her billeder til en rainy day.

I har set et lille smugkig tidligere, da jeg fortalte om de nye budgetvenlige skarpe skuldre, jeg havde fundet.

Resten af outfittet så altså sådan her ud.

Neutrale favoritter.

De jeans jeg mere eller mindre lever i for tiden. Min camel frakke fra forrige sæson. Og de grove støvler, der holder både regn og kulde for døren. Og apropos – kors hvor jeg glæder mig til ballerinasæson, men det har vist lange udsigter.

Reklamelinks:

Frakke – Zara (ældre sag) // Jeans – H&M // Sweatshirt – H&M // Støvler – Zara (tidligere sæson)

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top