Du læser nu
6 skønhedsfavoritter i marts: den uldne sweater til dit ansigt og budgetmascaraen der har lagt nettet ned..

6 skønhedsfavoritter i marts: den uldne sweater til dit ansigt og budgetmascaraen der har lagt nettet ned..

Efter en lille pause er skønhedsfavoritterne stærkt tilbage. Det der med skønhedsprodukter har virket en lille smule opad bakke i den her #lockdown, meeeeen nu føler jeg at vi langsomt er på vej tilbage, og det viser sig altså også ved en – hos mig – lidt større interesse for den slags med skønne sager.

Og hermed et lille udpluk af 6 favoritter fra den seneste tid. Fra favoritter vi har snakket om før, men som jeg simpelthen ikke kan lade være med at nævne og til en ny-vunden kærlighed, som jeg skylder én af jer tak for, at have sendt mig i retning af. Og så en sag, jeg spottede på TikTok og var nødt til at prøve. Meget Gen Z.

For overskuelighedens skyld, har jeg også forsøgt at skære lidt ned på antallet af favoritter – det er enormt svært for mig, at begrænse mig, ha, men jeg følte lidt at de sidste omgange blev noget rodet noget. Så nu strammer jeg lige an. Og op. Og får skåret lidt mere ind til benet;)

Listen indeholder reklamelinks + PR produkter modtaget til test:

 

Matas Striber Volume Booster: Et tip fra én af jer, der følger med, da jeg fortalte at jeg havde hamstret tørshampo i min lokale Matas, da de gamle forpakninger er nedsat til 15kr. En sød frisør-følger tippede så om den her Volume Booster – god volumen og også god tørshampo-effekt. Genial til fint skandinavisk hår, som mit.

BIO:Effect EGF Serum: jeg ved det godt. Jeg har nævnt den tusind gange, men lad nu være, den er god. Møg dyr, men det hele værd. Jeg ønskede mig en ny i julegave og fik den heldigvis af mine svigerforældre. Phew.

Maybelline Sky High Mascara: Jeg nævnte den kort i det her indlæg, hvor I også kan se et øje med og et øje uden. Jeg så den på TikTok, hvor den er gået viralt (helt skørt) AND IT MAKES SENSE. Kanon budget-mascara.

Matas Striberne Anti-Age Ansigtsolie: Jeg har tidligere snakket om det der med at bruge et fugtserum som ‘fugt-undertrøje’ på huden, og i samme dur kan man kalde en ansigtsolie en ulden sweater til de kolde dage, der lægger et låg på huden og holder på fugten. Den her fra Matas Striber er billig og drøj. En perfekt sweater – man skal ikke købe den for anti-age ingredienserne, men for gode parfumefri olier til tør hud.

Mason Pearson hårbørste: En gammel ven, der har boet i mit skab i snart 10 år – jeg er vildt glad for mine ‘wet brushes’ til vådt hår, men den her er den bedste til de dage, jeg ikke vasker hår. Jeg er nede på 2 hårvaske om ugen, og jeg skylder succesen på kombinationen af tørshampo og den her børste. Naturhårene fordeler det naturlige fedt fra hårbunden ud i de tørre længder.

Aerin Medditerranean Honeysuckle In Bloom: Av for et navn og av for en duft. Jeg har sværget til CLEAN i tusind år, men den her nye sag er en skarp skarp konkurrenct. Den dufter SÅ godt. Friskt, let, syrligt og blomstret. Præcis som jeg godt kan lide. En perfekt forårsduft i en vildt smukt flakon. Jeg er helt vild med den.

 Kommentarer (4)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top