Du læser nu
Bolig: nyt gammelt spisebord..

Bolig: nyt gammelt spisebord..

Jeg delte en reel i går aftes af mit spisebords-projekt, jeg har syslet lidt med de sidste par uger.

Jeg havde ikke lige regnet med, at den ville få så meget opmærksomhed, men det er kun dejligt:) Tilgengæld har jeg også fået en masse spørgsmål, som jeg tænker, jeg kan samle op på hér, så jeg har et sted jeg kan henvise til.

Vores gamle spisebord er et gammelt #ikeahack – bordbenene havde vi med os fra den gamle lejlighed (og Madsen havde dem faktisk med, da han flyttede ind), så de har fulgt os i mange år. Bordpladen var en plade i eg fra Ikea’s Möckelby. Det  var et godt solidt bord, men også en ‘hurtig’ løsning, da vi flyttede ind i sin tid. Og det var lidt irriterende med de skarpe kanter og de upraktiske bordben, der gjorde det svært at sidde mange omkring bordet.

På instagram spottede jeg at @idaedith_ med godt resultat havde fået malet et gammelt Skovby bord i råhvid (det kan I se på billedet ovenfor) – det var lige 5cm bredere end vores #Ikeahack og 15cm længere. Samtidig havd det ingen dumme bordben, så vi nemt kan sidde 10 mennesker omkring – og med lidt god vilje også 12.

Jeg søgte derfor på Den Blå Avis, og der var flere til salg. Det billigste jeg fandt stod til sølle 375kr, men det var desværre reserveret til anden side. Jeg vil sige, at finder man ét under 3000kr, så er det en god pris. Man skal søge på “Skovby spisebord” for at finde lignende modeller:)

[Billederne af bordet fra salgsannoncen på DBA]

Mit bord stod i Vordingborg, så jeg aftalte med sælger jeg, at jeg ville sende en fragtmand. Jeg brugte Mover og det fungerer virkelig godt – super tip, hvis man forelsker sig i genbrugsguld på tværs af landet. Det er nemt at bestille på nettet og man får et prisestimat når man booker.

Jeg fik bordet kørt direkte til autolakør – jeg brugte Gentofte Autolakering, per anbefaling fra en veninde. Jeg havde ringet til dem i forvejen og det var en super smooth proces. Det tog dem 2.5 uge at lave mit bord – jeg har ikke fået den endelige regning endnu, så jeg kan ikke give jer en pris. Jeg tænker også at priserne på den slags nok varierer en hel del på tværs af landet, så det bedste bud er nok bare at ringe til den nærmeste autolakør:)

Da mit bord var færdigt bestilte jeg en ny Mover til at få det fragtet hjem. Jeg bestilte den kl 14:36 og kl 15:48 blev mit bord leveret. Det kostede 240kr – virkelig smart.

Og nu står det så hér og passer fint ind i vores spisestue:)

 Kommentarer (8)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top