Du læser nu
Beauty: 5 gange hjemmespa til påskeferien…

Beauty: 5 gange hjemmespa til påskeferien…

Mine beautyvaner har lidt sig lidt af et knæk det sidste år. Det tænker jeg gør sig gældende for langt de fleste af os. Suk. Jeg glæder mig til min frisør får nye tider – lige nu er hun helt lagt ned.

Jeg plejer også gerne at få ordnet fødder et par gange om året. Og bryn og vipper ditto. Skal jeg forkæle mig selv bliver det med en ansigtsbehandling eller en manicure med shellak. Men altså. Det er mere undtagelsen end reglen, for det er jo et være up-keep med den slags. Selvom jeg virkelig virkelig godt kan lide følelsen af ‘velplejet’. Jeg tror egentlig, når alt kommer til alt, at det er dét beauty er for mig. Jeg er ikke til vilde makeup-looks eller spraglede negle (men synes det er mægtigt på andre!). Jeg er mere bare til en god nude lak og striber man helst ikke skal kunne se, jeg får lavet;)

Men altså. Det har jeg da måttet skyde en hvid pil efter det sidste år – like all of us.

Istedet har jeg haft gang i hjemme-salonen. It’s not perfect – men det holder mig flydende. Til dørerne igen åbner for alvor rundt omkring.

Bryn: jeg holder brynene fra at blive gennemsigtige med de her to sager. Farven (her) og fremkalderen (her) er begge fra Reflectocil og jeg bruger farven ‘Natural Brown’, som jeg synes giver det pæneste resultat. Farverne fås også i en særlig sentitiv udgave – dem har jeg ikke prøvet, men nu er det nævnt.

Negle: Jeg bruger “Le Mini Macaron” og veksler lidt mellem to farver. Jeg skulle lige greje hvordan jeg fik den bedste holdbarhed og tricket er at sikre helt rene negle ved at rense dem med acetone, et helt helt tyndt bundlag og tykkere toplag. Jeg er glad for de to farver I kan se her, nemlig Meringue (den er gennemsigtig med et lille bitte dryp rosa i) og Créme Brûlée som er en mere klassisk nude. Undgå den farve der hedder Nude – den er ikke nude, men snarere en lidt uklædelig lys abrikos. Jeg taler af erfaring;)

Voks: Ja eller faktisk sukker… Jeg holder ved lige med en epilatior (jaja, 80erne har ringet, men kunne ikke leve uden), men når jeg rigtig skal i bunds bruger jeg Hevi Sugaring, som jeg varmer i mikroen inden brug. Jeg har også set (på TikTok, lol), at man nemt kan lave sukkeret selv, men det har jeg altså ikke turdet prøve endnu. I kan se en DIY-guide her, hvis I er mere modige end mig.

Syrepeel: Den har vi snakket om før – men en ugentlig omgang med The Ordinary’s AHA30%+BHA2% Peeling Solution er en fast del af min rutine.

Fugtmasker: Og så en fugt-sheetmaske ovenpå syrepeelen – kølende og herlig. Jeg ville lyve hvis jeg sagde, at der var én særlig jeg brugte fast. Jeg har prøvet mange gode – og synes det er sjovt at prøve en ny hver uge. Kan blandt andet anbefale TonyMoly, Rodial (men av, de er dyre), Lancôme og Lyko’s egne.

Har I nogen gode hjemmespa-tip? Jeg gad så godt kunne lære at lave vippebuk selv, men ahgr.. tænk hvor galt det omvendt kan gå.

 Kommentar (1)
  • Jeg er begyndt at lave meget negle hjemme de sidste par måneder og især en cuticle remover, olie og udstyr til lige at friske neglebåndene op er bare prikken over i’et til en hjemmelavet manicure 🙂

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top