Du læser nu
Hvad glæder I jer til?

Hvad glæder I jer til?

Nu står vi her på nippet af en genåbning, og hvor er det bare vildt dejligt. Jeg tror weekendens damemiddag for alvor fik sparket til min udlængsel – som om der gik hul på en byld af Corona-mathed, der efterhånden har vokset sig til anseelig størrelse. Og så begynder man jo at drømme igen. Om alt det man glæder sig til, der nu virker inden for realiitsk rækkevidde. Sådan ish, ihvertfald.

Måske er det også forårets komme der gør det. Forårskådheden. Regardless har jeg ikke kunnet lade være med at gå og glæde mig – til en hel masse.

 

At gå ud og spise. Vi har allerede booket adskillige borde. Og jeg glæder mig helt vildt. Inden alt det her, havde en hhv haft en nyfødt og været gravid i, hvad der føles som tusind år, så jeg glæder mig sådan til at komme ud – fra streetfood til Michelin. Jeg skal bare bede om én af hver;)

Paris. New York. LA. “Hvor skal vi tage hen først?”, har vi i fællesskab fantaseret foran fjernsynet nogle aftenener. Som to børn i en slikbutik med ubegrænset kredit. Sådan fungerer verden jo ikke ægte, men lige nu føles drømmene så risikofri (og som det eneste vi iøvrigt har).

… Skiferie. Jeg har ikke stået på ski i flere år nu. Og jeg savner det. Jeg savner følelsen, stemningen og de ømme lår. Solen på næsen og dødstrætheden om aftenen. Den smeltede ost og de kolde Kronenurg. Jeg glæder mig til det hele.

… Impulsiviteten. Jeg glæder mig til de impulsive aftaler (eller, aftaler i det hele taget tbh).

… Venlige fremmede smil. Jeg trådte ind i en butik for nogle uger siden, smilede og mimede et udåndings-hej til indehaveren, der stod i den anden ende af forretningen… Og kom så i tanke om at jeg havde mundbind på, hvorfor både smil og mit stille ‘hej’ var gået helt tabt. Den slags savner jeg. De små venligheder vi sender til hinanden.

 

.. Og listen kunne fortsætte. Hvad glæder I jer til?

 Kommentarer (13)
 • At komme hjem til Danmark. Der er stadig indrejseforbud til USA, så hvis vi rejser ud, kan vi ikke komme ind igen. Man kan få en engangs tilladelse til at komme tilbage til sit job i USA, men det er mere held en forstand. Den slags kan man ikke satse på. Så, vi kører på andet år nu af ikke at have set familie. Jeg var hjemme i februar, men min mand har ikke set andre end mig i over et år. Det er enormt enormt svært at være udenlandsdanskere lige pt. Der er lange udsigter til at rejse til USA – selv for os der bor herover :-p

  • Helt enig! Jeg savner min familie og Danmark helt vildt! Vi bor i et andet EU land, og blev ramt af de danske regler der forbød udenlandske ægtefæller at rejse ind. Der kostede mange tårer, da påskeferien måtte aflyses. Nu har de endelig ændret reglerne igen så udenlandske ægtefæller kan rejse med ind, men med karantænekravene er det stadig umuligt at tage en weekendtur, og jeg har ikke mulighed for at tage ferie før til sommer. 🙁

 • Jeg glæder mig umådeligt til at komme til svømning med min dreng på halvandet igen. Han mærker nok ikke det mangler, men jeg er så trist over ikke at mærke hans store vandglæde hver uge.
  Og så glæder jeg mig til at være sammen med ALLE vennerne og deres unger samtidig, præcis som vi plejer en gang om ugen. Vi har ikke set hinanden siden vi sluttede af med manér til bryllup, to dage før sådan noget blev umuligt i efteråret.

  • Jeg håber også, at jeg kan gå til svømning med børnene igen på et tidspunkt. Især Elise havde jeg egentlig tænkt, men din besked, har da fået mig til at overveje om jeg skulle begynde med Carl også<3

 • Museer, restaurant-og caféture, sommerferie i udlandet og at min datters konfirmation, rykket fra maj til august, bliver til noget:)
  Har været til frisør, juhu!

 • jeg glæder mig umanerlig meget til at rejse til udlandet. Jeg er nærmest trængende for at komme ud at bruge euro. jeg kom om ved min europung her den anden dag, shit hvor jeg savner at have den i tasken. Og der ligger faktisk 200 euro i, så det var en dejlig overraskelse, og jeg er SÅ klar på at bruge dem 🙂 Og så glæder jeg mig til være spontan og tage på en impulsiv tur i tivoli eller til en større by. For mine børn glæder jeg mig til at de kan komme normalt i skole og til at de kan komme ud og være teenagere med alt hvad det indebærer. Vi trænger alle til oplevelser og det behøver ikke at være det helt store. Bare en cafétur vil være fantastisk.

 • Jeg glæder mig nok især til det der med impulsiviteten – om at drikke et glas vin med et vennepar en helt almindelig onsdag uden at have været igennem tests og snak om nære kontakter og særlig retningslinjer og og og. Og så glæder jeg mig til at kunne fejre særlige begivenheder med alle mine nærmeste; fødselsdage, mærkedage og dén slags. De har været skåret ind til benet det seneste år.

  Meeeen jeg gik også en weekend getaway af Herren i huset i julegave – og den glæder jeg mig selvfølgelig også til at indløse ☀️ Meeeen hvis bare vi får en nogenlunde hverdag op herhjemme i lille Danmark kan jeg godt vente lidt med det ☺️

 • Virkelig god liste. Jeg har blandet de to genåbninger fra dette forår sammen til min liste, da det for mig er lidt det samme 😉

  1.gravid massage
  2. Frisør
  3. Weekendtur i dk med min mand med museumsbesøg og uden større børn
  4. Min mors fødselsdag med mere end 10 gæster
  5. Fødselsforberedelse for flergangsfødende hos apa – så fedt hver gang!
  6. Gå ud og spise på fars dag og måske til den tid i biffen

  Wow hvor jeg glæder mig og er i gang med disse drømme allerede 🙂

  • … Ej ej – FRISØR! How could I forget! Selvfølgelig. Self-care i det hele taget, om man vil. Tak for reminderen. Det er en rar ting, at gå og glæde sig til<3

 • Minus skiferien (den er jeg nemlig ikke til) så er min liste langt henad vejen magen til din. Jeg glæder mig helt utrolig meget til at tage pænt tøj og høje hæle på på fredag, og gå UD og spise 🙂 Og til at rejse, om det så bare bliver en tur til Sverige eller Tyskland, til at gå i teatret, til koncerter, hænge ud med en øl og noget god musik. Manner, hvor er der meget, jeg savner!
  Derudover glæder jeg mig til at få hverdagen igen, se de mennesker jeg plejer at se, gøre de ting (fritidsaktiviteter) i løbet af en uge, jeg plejer, og ikke mindst til at drysse rundt og kigge butikker, museer osv. uden mundbind. Især indkøb af gået fra at være en hyggelig ting, til at være hit ‘n run – ind, find vare, betal, ud igen.

  Det bliver godt, når vi en dag er ude på den anden side.

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top