Du læser nu
Lyt, læs og se i maj: krops-normative takter, sommerens bedste rosé og året hvor kloden ændrede sig..

Lyt, læs og se i maj: krops-normative takter, sommerens bedste rosé og året hvor kloden ændrede sig..

[Croissant-koppen er en gave fra en gammel veninde, der laver keramik på hobbyplan – hun synes den passede til mig og jeg er mere end enig]

Det kan du læse:

Om at være ‘krops-normativ’ fremfor krops-positiv. “I just mean what you’re looking at is normal. Let’s stop talking about it. This is my body, nothing to see here. Keep it moving.”. Preach, Lizzo. Preach.

Historien om vidunderlige Susanne, der fik en tåre til at løbe og fik mig til at ønske, at jeg også kunne hækle. Verden er ikke helt fucked – der findes Susanne’r derude.

Signe Wulffs kåring af årets rosé. Slurp.

 

Det kan du se:

“Hvem skal være min mor og far?” dokumentaren om tvangsadoption, der fik mig til at hyle i stor stil. Nogle gange er der ingen lette svar. Nogle ting er bare ulykkelige.

… “Vi er de hjemmegående” om at flere og flere kvinder vælger at gå hjemme i en årrække, for at få familielivet til at gå op. Jeg kan genkende så mange af de følelser, der blev italesat. Og synes også, at programmet gav gode indsigter i den pris det også kan have, at tage det valg.

… “The year the Earth changed“, om hvordan naturen reagerede på at verden gik i lockdown. Og med behagelige David Attenborough som fortæller.

 

Det kan du høre:

… Historien om, hvad der blev af ekstremisterne der ikke længere er velkomne på sociale medier som Facebook og Twitter. “De stormede Kongressen og blev bandlyst fra sociale medier. Du kan ikke se dem længere, men de er langtfra forsvundet

… Apropos Lizzo, “Truth hurts” for kan man andet end at føle bad bitch-viben!? Sunnies on og afsted.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top