Du læser nu
Kan vi sidde her lidt sammen i stilhed?

Kan vi sidde her lidt sammen i stilhed?

[en smuk aftenhimmel set fra Herlev Hospital tidligere på ugen. Dér har jeg nærmest boet]


Jeg er meget rørt over de af jer, der har opdaget min stilhed den sidste tid – tak for betænksomme beskeder i min inbox. Jeg regnede ikke med, at nogen ville gøre notits af mit fravær og vil ikke gøre et stort nummer ud af noget. Men det skal heller ikke være årsag til undren. 

Mit liv gør ondt lige nu. Jeg har mistet min mor. Mit hjerte er i tusind stykker og jeg føler mig helt tom. 

Kan vi sidde her lidt sammen i stilhed en stund? Jeg kan ikke så godt lide at sidde alene. 

Jeg glæder mig til lysten til at dele, arbejde og skrive vender retur. Lige nu vil jeg tillade mig at være “sygemeldt” med akut hjertesorg💔🕊

 Kommentarer (191)
 • Åh nej! Det er jeg virkelig ked af at høre! Alle de bedste tanker og medfølelse!❤❤❤

 • Jeg kondolere ❤️
  Jeg håber du bliver svøbt i kærlighed, omsorg, kram, kys og kærlige tanker. Må dine børn og mand give dig plads, ro og glæde i de stunder du kan rumme det. Jeg håber solen snart vil varme dit ansigt, som var det din mor der sendte dig et smil fra himlen.

 • Kære Acie. Kondolere har lige læst Furesø Avis og blev så ked, fordi jeg har savnet hende det sidste år ( men vidste desværre godt hvorfor). Jeg har kendt din mor siden slut firserne, et fantastisk sødt menneske som vil være savnet. I skal vide at i var elsket over alt på jord og hele hendes liv, det skal i tage med jer fremover. De varmeste tanker Helle studio 63

  • Åh, Acie hvor er jeg ked af at høre det. De varmeste tanker til dig og jer.

 • Det gør mig ondt at høre! Sender de varmeste og kærligste tanker til dig og din familie, skønne Acie ♥️

 • <3 <3 <3
  Jeg har også selv mistet min mor. Tag al den tid i verden du har brug for, vi er her sammen med dig <3

 • Kondolerer! Det er uendeligt hårdt at miste sin mor. Jeg føler virkelig med dig. Jeg mistede min mor til kræft, da jeg var 37 og min mor blot 67 år gammel. Jeg var selv lige blevet mor til vores barn nummer 3.

  Min mor mangler hver dag og er i mine tanker hver dag, men jeg vil alligevel sige, at tiden gør noget godt og helende,. Den giver accept og ro, og evnen til at mindes på en måde, der ikke gør så ondt, men giver mere en følelse af taknemmelighed for, at hun trods alt var der i mange år af mit liv. Og kærligheden fra ens mor forsvinder aldrig. Heller ikke i døden, som jo desværre er en del af livet. Men det lyder til, at være sket alt for tideligt. Det gør mig ondt.

  Mange mange tanker herfra

  • Kondolerer, det gør mig ondt.. De varmeste tanker til dig og familien ❤️

 • Kondolerer til dig og din familie <3 Sender mine varmeste tanker til Jer.
  Jeg mistede min far i september sidste år og det er så vanvittigt, at miste en forældre. Jeg fik den vildeste hjemve.
  Hvad der er endnu mere vanvittigt og svært er, at selv være forældre imens… Det er så svært.
  Et lille forsigtigt og ydmygt tip (som du ikke har bedt om) så har du lov til at være den sørgende og knuste datter der har mistet sin mor.
  Du skal være mor resten af livet…. så at du tjekker ud et par dage til at passe på dig selv og være ked af det, det er helt okay. Du skal slikke dine sår. Det ville jeg ønske, at jeg havde gjort og sidder nu med en lidt uforløst sorg, som er svær helt at gøre sig klog på.

  Du er ikke alene <3

 • Jeg sender min varmeste medfølelse❤️
  Det gør mig så ondt at læse. Tag al den tid du har brug for, vær nænsom ved dig selv. Stort virtuelt kram herfra ❤️

 • Åh nej, hvor gør det mig ondt kæreste Acie. Det fortjener ingen i denne verden. De kærligste tanker herfra <3

 • Varme tanker herfra ❤️
  Jeg mistede min far for nogle år siden. Det efterlader et tomrum, der aldrig kan eller skal fyldes – det er hårdt. Jeg lærte, at alle reagerer forskelligt når sådan noget sker, og uanset hvordan man har det, så er dét det rigtige for en selv ❤️

 • Kære Acie

  Det gør mig virkelig ondt at læse om dit tab. Jeg sender al mulig god energi og varme i din retning.

  Kh. Linn

  • Det gør mig ondt. Mange varme tanker til dig.

   Jeg mistede min far, da jeg lige var fyldt 18 år. Nu er jeg 31 og mor til tre dejlige børn på 6 år, 3 år og 8 måneder. Det gør evigt ondt, at han ikke kan møde dem og de aldrig får minder med deres morfar.
   Jeg håber, at du engang kan finde trøst i, at din mor blev mormor og have minderne og billeder fra den særlige tid, hvor jeres børn var små og din mor hos jer.
   Kh Cathrine

 • Kondolerer, og sender mange varme tanker til dig og din familie❤️

  Jeg mistede selv min mor pga. sygdom for 11 år siden, og det er en hæslig oplevelse og en stor sorg at miste nogen, og især ens mor, i utide. Der er ikke noget at sige, som gør tingene bedre, når man står midt i det, og det er en sorg, der bliver ved med at være der, selvom den med tiden bliver nemmere at bære. Giv dig selv tid og lov til at være i det, den tid du har brug for.

 • Det er jeg så ked af at høre! Jeg sender de varmeste tanker til dig og din familie ❤️

 • Hvor gør det mig ondt at høre. Kondolerer mange gang
  Jeg bliver så berørt og ked af det, når jeg hører om andres tab, for jeg ønsker det ikke for nogen – og i sær ikke når man mister i den her alder. Det er så hårdt at miste en forældre, mistede min far pludseligt for et par år siden. Verden kan virke uretfærdigt og det kan være svært at komme videre. For mig føltes det hele uvirkeligt at gå igennem og det føltes ikke som mit liv. Og så samtidig se andre fortsætte med deres liv.
  Håber og ønsker for Jer at dig, din far og bror + familier, kan være der for hinanden i denne tid, for det betyder meget, at kan være tæt sammen for familie.
  Mange tanker til dig og hele din familie. <3

 • Det gør mig virkelig ondt at høre, mange kærlige tanker til dig og hele din familie❤️

 • Jeg har flere gange tænkt over dit fravær. Din tilstedeværelse er rar!
  Jeg ønsker dig alt det bedste i den kommende tid. Dit tab gør mig meget ondt.

 • Kære Christine, det gør mig frygtelig og inderlig ondt at læse! Jeg havde også bemærket din stilhed men troede som mange andre dwt skyldes hverdags travlhed.
  Mange tanker og kondolencer
  Caroline

 • De kærligste tanker til dig❤️ Jeg har også mistet min mor og jeg forstår til fulde din smerte lige nu. Kærlige knus herfra

 • Selvom jeg mistede min for snart 16 år siden, var det ikke uden en lille tåre i øjenkrogen, at jeg læste dit indlæg ❤️

 • Hvor er det bare hårdt♥️ Jeg sender dig al god energi og varme i din retning. Jeg mistede selv min mor i 2018, så jeg ved hvor ondt det gør. Helt ind i et særligt sted i hjertet, den plads som kun ens mor har og altid vil have. Det er skrækkeligt hårdt at være i og jeg er MEGA imponeret over at du kan dele det med os læsere. Wau, du er en stærk kvinde! Når smerten har lagt sig lidt til ro så begynder sorgen og den gør fandme også ondt bare så du er forberedt, for så skal man lære at leve uden hende i sit liv. Tiden vil hjælpe dig, men av for F…… hvor vil du mærke det i din krop i lang lang tid efter. Jeg kan ikke lade være med at sende dig de kærligste tanker om taknemmelighed for at din mor nåede at opleve dig blive mor selv. Det var min mors højeste ønske, som jeg desværre ikke nåede at opfylde før her i 2021, hvor jeg mangler hende noget så grusomt. Du kommer til at stå i mange livssituationer hvor hun mangler og så mærkes sorgen på ny. Det gør SÅ ondt. Jeg håber at I får jer en god afsked sammen som familie og at du får mulighed for at få grædt ud på et tidspunkt selvom det er svært med små børn osv. i sorg sidder meget vrede og det bliver godt for kroppen at få det udløst på den måde der virker for dig. De kærligste kram fra Katrine

 • Det gør mig så ondt at høre kære Acie ❤️ Jeg sætter mig med dig, og giver dig alle de kram du har brug for!

 • Åh, det gør mig så ondt at læse
  Det gør så frygteligt ondt at miste en forældre – en ubegribelig smerte
  En masser varme tanker og kram til dig og din familie❤️

 • ♥️♥️♥️ Kan huske, da jeg mistede min Mor. Det var en svær tid. Sorg tager den tid, den tager. Og man kan ikke forcere på nogen måde. Sender dig min dybeste medfølelse♥️♥️♥️

 • Åh nej Havde godt lagt mærke til dit fravær, men tænk at grunden var så alvorlig. Jeg har selv mistet min mor, det er uendelig hårdt. Pas godt på dig selv, hvis du kan. De bedste tanker

 • Alle de bedste tanker herfra. Pas på dig selv.
  Jeg mistede både min mor og far før jeg fyldte 30 år, så mine 20’ere var fyldt af hjertesorg. Livet uden en forælder bliver aldrig det samme – de vil mangle i mange af livets facetter. Min mor lever videre i mig og det trøster mig. ❤️

 • Kære Christine
  Vi kan sidde her stille sammen, så længe du har brug for det ❤
  Ingen kan tage din sorg fra dig, men vi kan hjælpe dig med at bære den.

 • Kære Acie
  Jeg kondolerer, og sender mine varmeste tanker til dig og dine ❤️ Må du lade dig indhylde i kærlighed og tage imod hjælp og støtte. Det er så svært at miste.

  • Det gør mig meget ondt. Jeg sender dig og din familie de varmeste tanker i denne svære tid. De kærligste hilsner, Karoline

 • Kæreste dig altså <3

  Jeg har ikke stået i den situation selv, det må være helt forfærdeligt. Jeg har intet lindrende at sige, men jeg tænker på dig. Din mor må have været af en helt særlig støbning, når hun har produceret dig 🙂

 • Årh. Alle de varmeste tanker til dig og din familie. Håber I har den støtte der er brug for i denne tid. ❤️

 • Ååh, det gør mig uendeligt ondt. Jeg sender dig og din familie de varmeste tanker i denne svære tid ❤️

 • Åh det gør mig så ondt at høre! De varmeste tanker til dig og din familie. Sidder her i stilhed sammen, så længe du har brug for det ❤

 • Kære Acie. Det gør mig så uendeligt ondt at læse. Det er en frygtelig situation, og jeg sender alle mine bedste tanker til dig og din familie. Vi sidder bare her i stilhed så længe, du har behov for <3

 • Puha, det er jeg frygtelig ked af på dine og jeres vegne! Sender en masse kram. Pas på hinanden ❤️

 • Kæreste Acie, det er jeg så ked af at høre! Jeg tænker på dig og det gør din mor også! Det gode ved at elske og virkelig have nogen med sig i hjertet er, at de aldrig helt forsvinder – de er med, bare på en anden måde ❤️

 • Det gør mig virkelig ondt❤️❤️❤️ Sender dig og din familie de bedste tanker❤️

 • Åh hvor gør det mig frygtelig ondt at høre. At miste en forældre er hårdt. Mange tanker og knus herfra ❤️❤️

 • Jeg kondolerer og sender de varmeste tanker til dig og familien. Det er så hårdt ❤️❤️❤️

 • Det gør mig ufattelig ondt! ❤️ Sender styrke og helende tanker jeres vej, kære Christine.

  Kh. Karina

 • Kære du og din familie, jeg kondolerer og kender jeres smerte og sorg En præst sagde en gang til mig, at sorg er hjemløs kærlighed. Det råd gav mening i en tid, hvor intet andet gav mening. Det kunne være rådet kunne hjælpe dig eller andre. Gode tanker til jer alle.

  • Det var en smuk måde at beskrive det på. ❤️ Og ja AC, vi sidder med dig i stilhed. Så længe du har brug for.

 • Det gør mig ondt
  Kram, kys og varme tanker til din familie og til dig.
  Pas godt på hinanden.
  Al kærlighed fra coach

 • Åh hvor det gør mig uendeligt ondt Sender tusindvis af kærlige tanker og kram til dig i denne svære tid!

  • Det er jeg forfærdeligt ked af at høre – sender dig og din familie mange tanker i denne svære tid❤️

 • Kæreste du ♥️
  Det gør mig så ondt at høre.
  Jeg sender alle mine varmeste og kærligste tanker til dig og din familie.

 • Jeg kondolerer med dit enorme tab Jeg mistede selv min mor for halvandet år siden og ingen ord kan beskrive den smerte, sorg og tab det er at miste sin mor. Ens livsvidne. Ens største støtte. Ens børns mormor. Men sorgen vil for altid være udtryk for jeres store kærlighed til hinanden. Tanker fra en følger

 • Kæreste Anne Christine,
  Vi kondolerer begge til jer alle. Det er en svær tid.Vore tanker har været hos jer de sidste dage.Jeg var selv 56 da jeg mistede min mor, og det gør ondt og ingen burde miste sin mor i din alder.
  Kærlig hilsen
  Knud Erik og Grethe

 • Åh, det gør mig virkelig ondt. Alt for ung en alder at miste en forælder i. De varmeste tanker til dig og din familie ❤️

 • Det gør mig så ondt at høre Jeg mistede selv min far for to år siden – det er det hårdeste jeg nogensinde har prøvet Sender dig en masse kærlige tanker!

 • Søde søde menneske, jeg kondolerer for dit tab. Jeg sender dig god energi til at stå den svære tid igennem ♥️

  Kh Louise

 • Kondolerer – det gør mig ondt at høre. Vi sidder her så længe der er behov for det, det er helt sikkert.. Pas godt på dig og familien❤️

 • Det gør mig så ondt på dine vegne. Tag din stilhed, pas på dig selv og dine kære og tag alt den tid du har brug for. Vi går ingen steder (har været her siden “Agurkeliv”) ❤️

  Kærlige tanker til dig og dem som havde din mor kær.
  Pernille

 • Det er jeg godt nok ked af at høre. Jeg kondolerer og sender masser af kram ❤️❤️❤️

 • Søde søde AC, mine varmeste tanker til dig ❤️Jeg har selv været tæt på, og bare dét ødelagde mig fuldstændig. Jeg sidder lige her med dig, så længe du har brug for det. Stort knus til dig og din familie

 • Der er ingen ord, der er store eller gode nok. Så jeg vil bare sige, at jeg sender dig masser af varme tanker ♥️

 • ❤️❤️❤️ Det er jeg virkelig ked af at høre. Jeg mistede selv min mor for et år siden, alt for tidligt, og det er stadig svært. Men sorgen er kærlighedens pris, og selvom jeg stadig savner hende hver eneste dag, er det også et bevis på alt det gode, der var. Jeg sender dig masse af styrke til den kommende tid.

 • Jeg sender alle de bedste tanker i verden!
  Jeg sidder ved siden af dig i mine tanker og holder dig hånd♥️
  Jeg har prøvet det samme.
  Og ens hjerte går i 1000 stykker!!

 • De allerbedste hilsner til dig og mine varmeste tanker ❤️ tag alt den tid du har brug for, vi løber ingen steder. Knus!!

 • Puha en hård tid, det gør mig ondt❤️ Masser af tænker og styrke til dig herfea❤️

  • Det er jeg virkelig ked af at høre ❤ tag din tid!
   Varme tanker til dig og din familie

 • Kæreste Acie
  Verdens største virtuelle krammer. Smerten er ubærlig. Jeg var der desværre for et par år siden. Alle de varmeste tanker i den svære tid til dig og hele familien. Dit tab gør mig så uendeligt ondt!

  • Hvor gør det mig inderligt ondt med dit tab-det er en smerte man ikke har oplevet lige og den føles som om den aldrig forsvinder.
   Jeg mistede min far som 28 årig til kræft og jeg var helt væltet omkuld-kunne ikke overskue hvordan verden udenfor bare kørte videre, det tog tid og komme videre og den dag i dag mange år senere vender det sig i min mave når jeg ved hvilken smerte du og dine kære sidder i. Du er ikke alene❤️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top