Du læser nu
Frokost for to…

Frokost for to…

En frokostdate for to i solen på Restaurant Palægade – den bedste rejemad jeg nogensinde har fået, en sjov lille citron-presser à la fisk, en parkering med udsigt, en flot fyr i lyseblå skjorte, tid til at snakke sammen, en høne med bacon på toppen, en lille snaps og en stor fadøl. Jo. I går var en god dag. De er der heldigvis endnu❤️

 Kommentarer (6)
 • Skønne billeder.
  Jeg er også vild med Palægade og fan af deres hønsesalat.
  Hvor pokker er det du parkere ?? Det er helt vildt at se ledige pladser.
  Kan se at det er pænt tæt på Marmorkirken, men hvor kører du op ?
  Jeg skal til tandlæge på fredag, på Esplanaden, plejer at lede efter P-plads i evigheder derinde.
  Så please del DIN P-plads hemmelighed med mig <3

  • Tusind tak for svar Christine, det bliver helt sikkert i bil i morgen, med parkering i Dronningens Tværgade.
   Elsker det område.
   Jeg arbejdede der for mange år siden, og der er sket så meget derinde siden. Så jeg nyder disse ture.
   I morgen, efter tandlæge, skal jeg til min ynglings bager BUKA i St. Kongensgade, den skal du prøve, hvis ikke du har været der.

   Knus

 • Hvor ser det skønt ud! <3 Og jeg har hermed skrevet bag øret at man skal huske den slags stjernestunder ril hverdag – det kunne vi godt blive bedre til herhjemme 🙂

  • Vi er heller ikke vildt gode til det herhjermme, men da tingene åbnede op igen bookede vi en frokost-date ind i kalenderen – og nu har vi booket én til, for det var rigtigt dejligt. Stor anbefaling <3

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top