Du læser nu
Klar, parat, weekend – og sommerens bedste cocktail…

Klar, parat, weekend – og sommerens bedste cocktail…

Jeg glæder mig til:

… Familiehæng i haven i aften. Store og små. Ost og pølse. Et par glas vin til mig.

… Elises første børnefødselsdag hos en lille veninde fra børnehaven (hvilket iøvrigt har afstedkommet tusind spørgsmål fra moderen – skal jeg med? hvad er gavepolitikken?)

… Et par lytte-sider i “Pigerne” af Emma Cline.

… Et friskbagt surdejsbrød. Jeg fik liv i Connie igen.

… Gang i badebassinet og glade børn.

… Voksentid efter putning. Måske dyner og et par glas vin i haven?

… Åbne døre og vinduer og duften af pæonerne lige udenfor havedøren, der lister ind i stuerne. Har aldrig set dem strutte som i år.

… og et par glas af den her:

Opskrift – sommerlig gin&tonic med rabarber

 • Masser af is
 • 1 del god gin
 • 1 del rabarbersirup (jeg tog lidt fra da jeg lavede rabarbermarmelade, men rabarbersaft kan købes og snildt agere erstatning)
 • 2-3 dele god tonic (mine favoritter er Fentemans og Fevertree)

 

Skål❤️

 Kommentarer (5)
 • Mine pæoner er også flottere end nogensinde. Måske den våde maj gjorde noget godt på den front

 • Her i USA bliver forældrene altid til fødselsdage og drikker vin sammen med de andre mom’s, haha. Ej, men jo, det er helt uhørt at man bare aflevere sit barn, for så ses det som om, man overdrager ansvaret for barnet til dem man skal besøge. Dertil er børnefødselsdage lige så meget en anledning til, at forældrene mødes og snakker sammen. Synes klart den danske model er bedre, men jeg ved selvfølgelig ikke, om tiderne har ændret sig siden 90’erne og forældre nu bliver til fødselsdage i Danmark.

 • Hejsa

  Har du mon allerede fundet svar på dine spørgsmål ang. børnefødseslsdagen?
  Da vores gik i børnehave og skulle til fødselsdag var det ikke inkl de voksne, og samme var da vi holdte vores. Der var vi 2 voksne – os selv. Dog “kun” 6-7 børn. Mht gaven, så mener jeg at beløbet ligger omkring de 50 kr og det skal bare være en lille ting hun har med.

  Det var ihvertfal sådan vores har forløbet. Jeg skal naturligvis ikke sige om det har ændret sig de sidste par år.

  Lækker cocktail – er det rababer saft du selv har lavet? Eller mon købt et sted.. 🙂
  God weekend og god fornøjelse med de lækre ting du skal i denne weekend.

  • Både og – men jeg endte med selv at blive (Elise var gået i baglås, hvis jeg var gået) og det gjorde et par af de andre mødre også. Det var rigtigt hyggeligt også at snakke med de andre mødre lidt.

   Og yes – rabarbersaften var hjemmestrikket. Lidt leftovers fra en portion syltetøj:)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top