Du læser nu
Det er en ambition…

Det er en ambition…

… at komme i vandet så meget som muligt i år. At få udnyttet, at vi bor i en kystby. At stranden er lige om hjørnet. At man kan nå et dyp i en frokostpause.

Jeg elsker, at være i vandet. Det giver mig ro.

Termen “Havterapi” har aldrig givet mere mening for mig, end den gør lige for tiden.

 

Må I få den dejligste weekend søde damer. I min ende står den på fejring af min lille elskede Guddatter – ‘she’s not mine to share’, som man siger, men iiiiih hvor har jeg dog bare lyst. Hun er et vidunderligt lille festfyrværkeri og jeg elsker hende helt ned i tæerne og op igen. Og kold rosé. Og søde danske jordbær. Og gang i badebassinet. Og hotdogs på grillen. Og andre herlige sommerting. 

 Kommentar (1)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top