Du læser nu
10 x croissanter til dem med hang til smørbagte lag…

10 x croissanter til dem med hang til smørbagte lag…

Det er ikke en hemmelighed, at jeg elsker croissanter. Og årsagen bag, har jeg tidligere forsøgt at forklare her.

Noget med barndom. Og barndomsminder.

Og så er der hele samarbejdet med VacVac, hvor croissanterne blev en oplagt måde at sætte min signatur på noget. Inspirationen kom konkret fra en trøje med små croissanter jeg havde købt brugt af en veninde da Elise var helt lille. Jeg linkede i indlægget her – hun var så lille og rund, dengang.

Siden har det grebet om sig – det der egentlig bare var tænkt som en enkelt kollektion blev til flere – og til mere. I næste uge skal vi på Ciff med sagerne – vi har både indretning til børneværelset, badetøj, sengetøj og almindeligt tøj med. Og lige om lidt lander alle de nye sager så på lageret i Hillerød, og derfor skal der ryddes lidt ud. Med koden ‘crois30’ er der derfor -30% på alt der er tilbage med croissanter. I finder det hele her.

Anyways. Tilbage til det med croissanterne. For kan I huske den der t-shirt Ganni lavede for 5 år siden (“Mon amour!” tror jeg der stod på den). Og så var der Jukserei-pigerne der lavede smykker med croissanter – hvor jeg fik en nøglering med en croissant af den lange, sådan ca midt i min fødsel med Elise, som stadig sidder i mit nøglebundt.

For der er mange gode croissanter derude – til de af os, der har hang til den slags. Nogle af dem, får I her:

Listen indeholder reklame for mig selv

  1. Normann Copenhagen har for nyligt lanceret sengetøj med en croissant
  2. Og så er der min egen Paris-sweat med en croissant ved hjertet og i farven ‘Champagne Haze’
  3. Camilla der har fået idéen til at lave croissant-kopper
  4. Perlekæden fra Jukserei står højt på min ønskeliste
  5. Søde lille Anker, som har croissantbukserne fra Zara på, som desværre er mange sæsoner gamle, men som man måske kan være heldig at finde brugte. Jeg tror de er fra 2017.
  6. Og FineNord som laver fine boligtekstiler og blandt andet den her fine tehætte
  7. JellyCat-croissanten
  8. Og mit eget sengetøj, som snart kommer i en ny version med lidt mindre print
  9. Den sjove måtte/tæppe fra Libe Kbh
  10. Sweatshirt fra Monsieur Mini

… Og så er der croissant-ministeren over dem alle, Ida, som I kan finde på instagram her.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top