Du læser nu
Mandag…

Mandag…

Weekenden bød på nevø-date og “Ternet Ninja” med min lille nevø (ja, ham der engang havde en fod der var så lille her, men som i dag nærmer sig en str 38… I can’t, mand). Bare os to. Og luksussæderne i Kinopalæet i Lyngby gjorde det svært for en træt mor ikke at falde i søvn, men jeg holdt mig i skindet. Og nød lidt kvalitid med min største mindste ven.

Og så en bondegårdstur i søndags. Elise hev sine overalls og gummirøjsere frem. Levede sig ind i rollen som bondegårdspige, mens vi fodrede ænder, høns, klappede killinger, så køer og meget andet. End vellykket og meget wholesome formiddag. Og iøvrigt en anbefaling værd, hvis man (som os) føler man efterhånden har kørt fuldt program på Krogerup og trænger til afveksling. Stedet hed Mangholm – hjemmesiden finder I her (og dem der er interesserede kan tjekke min story i dag- der blev en lille søndagsfilm ud af turen, som jeg smider i stories).

Det var weekenden. Nu er det mandag. Og hér på domænet er planen for ugen noget med gode klassiske hverdags-outfits, surdejsboller og lidt mere om sommerhuset og (især) dets indretning.

Jeg håber I har haft en flyvende start:)

PS: og se mig – det nyeste AFD er lige landet på mit skrivebord, og dér er jeg og et par sensommertips. Det var et sjovt arbejdsprojekt!

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top