Du læser nu
Lyt, læs og se i september: moderskab og lønforhandling, da Pfizers vaccine blev godkendt og om at forene ambition med mindre arbejde…

Lyt, læs og se i september: moderskab og lønforhandling, da Pfizers vaccine blev godkendt og om at forene ambition med mindre arbejde…

I september kan du lytte til:

… Den her hjerteskærende fortælling hos To The Moon: “Anna-Sofie Bülow Wahlgreen om at være gravid og miste sin mand

… Den her vilde podcast af Adrian Hughes: “Mors Afskedsbrev”

… Lidt nørdet, men virkeligt interessant hvis man orker lytte til svensk – Mikael Dolsten er svensk læge og forskningschef hos Pfizer i USA. Han tager os med i dagene omkring godkendelse af Pfizers covid-19 vaccine. Hans dialekt er tyk og skånsk, men det er et spændende kig bag facaden. “Pfizers forskningschef om kampen för att ta fram vaccin mot covid-19 och mötet med Donald Trump.

 

I september kan du læse:

… Den her interessante fortælling om Britney’s formynderskab.i The New Yorker. “Britney Spears’s Conservatorship Nightmare”

Det her lille interessante indspark om lønforhandling og moderskab.

… Denne kommentar i Berlingske af Louise Stenbjerre (som jeg har kendt siden tidernes morgen – hun var redaktøren på Sirene, der i sin tid tog en ung blogger under vingerne før nogen andre overhovedet havde bemærket af ‘de kunne noget, de bloggere’) om at tiden er moden til at genoverveje den måde vi arbejder på. “Tag en pause! Vi kan godt være ambitiøse uden at arbejde 50 timer om ugen”

 

I september kan du se:

De serier jeg tippede om i instagram-postet her. 

… Det her lille møde med Suzi de Givenchy af Vogue Paris.

Og særudstillingen “Alene Hjemme” med Tal R på Ordrupgaard.

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top