Du læser nu
God sensommer-energi…

God sensommer-energi…

“Hold kæft du har god energi for tiden – det hele rykker!!”, sagde en sparringspartner i sidste uge, da vi snakkede i telefon sammen.

Jeg havde ikke selv tænkt over det, før hun sagde det. Men hun har ret. Jeg er inde i en god periode. God sensommer-energi. Jeg har idéer og får rykket på nogle ting, som jeg ellers har slæbt fødderne efter i flere måneder.

Lige for tiden, er der bare et ekstra gear. Det er der ikke altid. Men lige for tiden, altså. Og i dag brugte jeg altså den gode energi på et par møder.

Og hvorfor så dette indlæg? Fordi jeg håber det smitter. Til dem der måtte have lyst til at blive smittet. Gennem skærmen.

God dag venner – må energien flyde i jeres retning <3

 Kommentarer (7)
  • Wow. Jeg (er ved at finde ud af, at jeg) lider af cyklusbestemte søvnproblemer, som gør, at jeg en uge hver måned, går runtd som en zombie, fordi jeg sover elendigt. Sådan er det i dag, og det er den vildeste osteklokkefølelse. Tak for at minde mig om, at det (også) er en fase, og at energien findes derude at sted. I needed it!

  • Dejligt med lidt energi gennem skærmen, det suger jeg til mig. Og sender også noget retur til dig.
    Det er såååå dejligt, at du stadigvæk skriver på bloggen, i stedet for kun at bruge Instagram.
    Instagram kan også noget, men et længere skriv om et emne eller bare dagligdagen er nu dejligt 🙂
    Ha’ en skøn torsdag.

  • Jo, tak, send bare en god portion efterårsenergi min vej! Jeg har været helt flad den sidste uge, som i “jeg lukker lige øjnene et øjeblik” mellem 16 og 17, og jeg har ikke engang små børn eller noget! Nu styrter regnen ned, det blæser, og det er mørkt, og jeg er bare slet ikke klar til efterår. ØV!

  • Mange tak <3 Synes det kniber lidt med energien. – Jeg længes efter sommeren, bare ben, kold rosé i haven og solbeskinnede sammenknebne øjne. Suk! Skal lige have fundet efterårsenergieb frem og prøve at nyde tæpper på sofaen, stearinlys og varm kaffe på sofaen om eftermiddagen – den slags. Ligenu føles det bare mest som en trøstepræmie 😀

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top