Du læser nu
På min kamerarulle: små frisurer, regnvejrs-melankoli og arveguld på fingeren…

På min kamerarulle: små frisurer, regnvejrs-melankoli og arveguld på fingeren…

Tænk at 2021 allerede er ved at lukke sig om os. Det gik hurtigt. Forsvandt nærmest fingrene. Ikke det lykkeligste år i mit liv. Og heller ikke et jeg har meget brug for at holde fast i. Men omvendt gør datoen i kalenderen jo ikke den store forskel på, hvordan man går og har det.

Og det var egentlig ikke dét det skulle handle om. Det skulle handle om, hvad tiden er gået med på det seneste. Hvad jeg har af små øjeblikke på min kamerarulle – som fx at trippe rundt i smukt løvfald i mine forældres have, som foroven. Og derudover har jeg:

[Fulgt mit lille konfettihorn til ballet for første gang – og været bænket til mere end én Elsa-koncert]

[Nydt de lange efterårsskygger og smukke oktober-lys]

[… Men også nydt København indhyllet i regnvejrs-melankoli]

[Haft besøg af søde Amalie, som jeg kun kender gennem instagram.. Men som nu er blevet en veninde. Og forkælede med både godt bagværk og fristede mig med sine smarte Ganni-røjsere]

[Ligget søvnløs under stjernerne… Og haft tændte lys…]

[.. Gået ture i vores smukke smukke hood]

[Købt og fået blomster]

[Nydt hvert et lille sekund med ham her. Min mindste kærlighed]

[Fået lavet en ny ring af diverse arveguld, som jeg nu er meget glad for]

[Drukket en lille bjørn og haft favnen fuld af guld]

Rigtig god weekend, venner <3

[Øvet mig på det med de små frisurer – og været i svømmeren med konfettihornet]

 Kommentarer (0)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top