Du læser nu
PÅ MIN KAMERARULLE: Corona-isolation, ny bil og en tur i sommerhus…

PÅ MIN KAMERARULLE: Corona-isolation, ny bil og en tur i sommerhus…

Januar kom ikke rigtigt fra start som jeg håbede eller havde tænkt.

Hverken i den virkelige verden eller her på den lille digiale solplet.

Men. Forklaring er ganske kort: corona og isolation. Og jeg tænker vi er mange, der har været igennem den mølle, og dermed har forsømt både vores arbejde og normale liv.

Forhåbenligt bliver februar bedre – jeg ser ihvertfald lysere tider forude og hvor er det bare dejligt og tiltrængt:)

 

Og med det sagt, gik januar altså med:

[En ny bil til mig – både vemodigt og dejligt… Er ikke nødvendigvis god til ‘nye kapitler’ på hverken stor eller lille skala]

[Corona rimer på surdej – så jeg har bagt… Meget.. Ha.]

[Og egentlig også bare nydt… “Corona-ferie” begyndte vi at kalde det i et forsøg på at lette stemningen.. Og sendt krammere til mit fortids-jeg – lockdown med en på 0 og en på 2 var for sindssygt dengang.. Jeg aner ikke hvordan jeg fik det til at gå op.. Bare nu, to år senere, er alting nemmere – og ikke bare ren og skær overlevelse]

[Men gisp, hvor kan de rode]

[Ham her er det fedeste sted i sin udvikling lige nu – tusind ord, små sætninger og stærk vilje]

[Men helt fri gik vi altså ikke – hele børnehaven blev lagt ned… Voksne og børn.. Og Elise slæbte det altså også med hjem]

[Så det er blevet til lidt ekstra kopper kaffe.. “Kabbe” som Carl siger.. “Kabbekop”..]

[Og da isolationen kunne brydes kørte vi syd på.. Til luftforandring for alle mand, som var ved at få lidt kuller]

[Og vi har spillet tusind spil (kæmpe nostalgi med Æggespillet og Loopin’ Louie), læst dino-bogen tusind gange, bagt rugbrød, bygget kuglebaner og mege andet]

[Og vandniveauet i fjorden har vi også holdt godt øje med – ham Malik var en værre hidsigprop]

[Og en lille movienight blev det også til – med McDonalds og højt humør… Det er så nice, at børnene er bleve store nok til, at man kan lave den slags hyggelige ting]

[Og før vi vidste af det var ‘Corona-ferien’ slut og da vi skulle sove igår aftes sagde Elise “Det har været hyggeligt.. Men det bliver også dejligt at komme tilbage i børnehave og på arbejde. Til alle ens venner og mødre-venner.. Ik’ mor? Er det ikke sådan nogle du har?”.. Og jo skatter, det er det da. “Mødrevenner”]

 

Rigtig god uge, mødrevenner;) Jeg håber februar vil være god ved os.

 Kommentarer (2)
  • Min 2-årige har lige testet positiv efter smitte i vuggestuen, og hvor bliver jeg glad af at læse dit indlæg og tilgangen. Jeg er dog selv en smuuuule presset over at gå på barsel om 4 uger, for har så meget jeg gerne vil have lukket ordentligt ned inden.

  • Sidder alene med to syge børn på 0 og 2 og græder lidt i kaffen.
    Er glad for at høre det bliver bedre!

    Tak fordi du deler❤️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top