Du læser nu
På min kamerarulle: sløjfer, modelliv, gin/tonics og overdådige frokoster…

På min kamerarulle: sløjfer, modelliv, gin/tonics og overdådige frokoster…

Sidder i en februar- solstråle og bladrer gennem kamerarullen for at minde mig selv om, at det hele ikke bare har været mørkt og slud. Honestly, meget af det har. Men. Derudover har der jo også været alt det gode.

Og jeg trænger lidt ekstra til at huske på det gode i disse dage. Jeg er ramt af galoperende udlængsel. Ramt af en galoperende trang til at komme til Alperne og trække den klare bjergluft helt ned i lungerne, mærke solen på mine kinder og høre den mekaniske lyd af mine ski, der slår mod hinanden, som de skærer sig gennem sneen. Den distinkte lyd af kabler der danser over skilifternes hjul, frosne tæer, ømme lår og sveden der pibler under hjelmen. Jeg er klar over, at det er en frygtelig kliché. Jeg var to da jeg fik klikket bitte små skistøvler i bittesmå bindinger og jeg har ikke set mig tilbage siden. I mine 20ere kombinerede jeg studielivet med vinter-sæsoner sy’på. Jeg ville ønske jeg kunne gøre det igen.

Anyways. Nu tager jeg mig lige sammen. For det herhjemme kan jo også noget – og i februar har jeg:

[Genfundet kærligheden til sløjfer. Og ✌🏻lader det til]

[Spist et par fastelavnsboller (ikke så glad for flødeskum) og brugt januar på at pleje netværk og relationer]

[Blandt andet over en gang smart morgenmad med Trine]

[Men også bare været mor – eller “Muuuuuaaaaarrrrr” som Carlo kalder mig. Lille grineren optursmenneske]

[Og holdt et lillebitte ronavenligt-babyshower for hende her]

[Leget model og ligget i blød]

[Levet i det her outfit… Og desværre ikke af den her diæt;)]

[Bagt brød, drukket gin/tonics og nusset rundt… Just how I like it]

[Været inviteret til overdådig frokost hos hende her]

[Været en tåbe (men haft det sjovt imens) med Rocco]

Tror I ski-projektet lykkes for mig?

 Kommentarer (2)

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top