Du læser nu
Årets fødselsdagsønsker…

Årets fødselsdagsønsker…

Halløj venner, i går fyldte jeg år. 36 af slagsen. Phew. Det føltes som i går, at jeg skrev ’23’ som overskrift til et indlæg. Men. 36 og det føles godt. Det er svært ikke at være tilfreds, når man selv synes man er landet ganske godt i livet. Og jeg er blevet fejret så fint. Af både store og små.

Jo ældre jeg bliver, jo sværere får jeg det med fødselsdagsønsker. Jeg ønsker mig sjældent noget. Bad (indædt) mine gæster om at lade være med at tage gaver med, for jeg mangler intet og prøver tværtimod at skille mig af med dét jeg har (for meget af). Men de nægtede. Og jeg måtte altså finde på lidt. Ønskelisten får I her<3

!Listen indeholder reklamelinks!

 1. Chanel Les Beiges highlighter
 2. Perfekt stor shopper fra Silke Kristensen x Day Et
 3. Fluffy Birkenstocks
 4. Perlearmbånd
 5. Sådan et pænt billede med sådan en pæn ramme til sådan en pæn pris
 6. Louise Roe vasen jeg (ikke) mangler
 7. Den pink Sari kjole fra Joseph CPH, som er komplet udsolgt
 8. En espressomaskine. Manuel. Mere specifikt den her fra Delonghi. Vi havde en manuel tidligere, men så blev Carl født, og jeg stod dér med en 1årig og en nyfødt og var desperat efter kaffe og havde ingen arme fri. Så jeg solgte den på den Blå Avis og købte en automatisk istedet. Den har tjent os GODT. Nu savner jeg den manuelle og charmen ved at brygge og kværne. Tror ikke Mads er enig, men derfor kan jeg jo godt drømme alligevel;)
 9. Den skulpturelle Parachilna lampe (billede herfra)
 10. ByeBye Undereye fra ItCosmetics – det er den vildeste concealer jeg længe har prøvet. 
 11. Muslingevase fra ByOn 
 12. Rattanbænken til sommerhuset
 13. Sofabord fra Caia Leifsdottir. Eller. Uden marmorbordpladen. Men bare skulpturelt og i rustfrit stål. Stort ja tak.
 14. Elsker den her papirlampe fra Ingo Maurer

Hvad tror I jeg fik?

 Kommentarer (2)
 • Hvorfor ikke blot ønske sig oplevelser? Eller produkter man bruger fast i sin hverdag? Jeg tog beslutningen for 7 år siden om kun at ønske mig oplevelser (massage, tur i zoo, museum etc) eller min favorit håndcreme, shampoo etc. Så er man fri for at fylde sit liv med ligegyldige ting 🙂

 • Stort tillykke med dagen, 36 er en skøn alder. Fine ønsker! Jeg gætter på Birkenstock og Tasken fra Day‍♀️

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top