Du læser nu
Garderobe: 12 outfits sammensat af min capsule wardrobe…

Garderobe: 12 outfits sammensat af min capsule wardrobe…

Okay, jeg vil godt lige blive lidt hængende i det med den der ‘capsule wardrobe’, som er et udtryk jeg alene bruger for forståelsen. Jeg har for længst opgivet tanken om at have meget strikse regler for egen garderobe. Jeg har bare erfaret over de sidste par år, at jeg trives bedst i ret klassiske sager, som nemt kan mixes og matches på kryds og tværs. Så det er altså det jeg lægger i udtrykket – en slags ‘Christines basis-garderobe’, uden at basis skal tolkes som underbukser, strømper og den slags.

Og så synes jeg det var lidt sjovt, at holde fast i snakken fra sidst og vise nogle af de kombinationer, jeg så havde tænkt at lave ud af min ‘capsule’. Ellers kan det jo være ligemeget. Så indeværende indlæg er i høj grad også en hjælpende hånd til mig selv, når jeg igen-igen tager samme sorte jeans og samme beige sweater på. De her outfits er gode – og der er mange flere, hvor de kommer fra.

Listen indeholder reklamelinks

Jeans // Skjorte // Trench // Ballerinaer

Jeans // Støvler // Strik // Frakke

Jeans // Ballerinaer // Skjorte // Blazer

Slacks // Ballerinaer // Skjorte // Strik // Frakke

Jeans // Skjorte // Strik // Støvler // Frakke

Jeans // Skjorte // Støvler // Blazer

 

Jeans // Strik // Sneaks // Frakke

Slacks // Skjorte // Strik // Ballerinaer // Trench

 

Jeans // Strik // Vest // Støvler 

Jeans // Strik // Ballerinaer // Blazer

Jeans // Skjorte // Strik // Ballerinaer // Frakke

Jeans // Strik // Sneaks // Blazer

 Kommentarer (2)
  • Tak – virkelig god inspiration til at bruge tøj på kryds og tværs. Jeg har også en “outfit inspiration” på Pinterest – det er godt til at komme på nye kombinationer med det, der i forvejen er i skabet 🙂

  • Genialt! Og inspirerende! Vi går jo nok alle sammen mere eller mindre i den samme ‘uniform’ langt det meste af tiden. Jeg personligt synes også altid jeg ender i blå jeans og hvis skjorte/bluse :p

Kommentér

Din email-adresse vil ikke være synlig.

© 2021 acie.dk / All Rights Reserved / A GreatSimple website

Scroll til top